WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Onze 5 favoriete hanglampen

Lampen brengen niet alleen licht en gezelligheid in huis, een goed gekozen lamp past ook bij je woonstijl. Er is genoeg keuze, maar dat maakt het kiezen niet makkelijker. Daarom hebben we onze 5 favoriete hanglampen uitgezocht. Kijk je mee? (in samenwerking met Eglo)Hanglamp charterhouse

1. Boven de eettafel

Onze favoriet voor boven de eettafel? Dat is met stip hanglamp Elswick. Deze blikvanger heeft een stalen behuizing en is afgewerkt met helder glas. De lamp is stoer en staat in ieder interieur. Laat die dinergasten maar komen!

2. Lekker rondhangen

Heb jij nog een donker hoekje in huis dat wel wat licht kan gebruiken? Hanglamp Priddy van Eglo wil er maar al te graag rondhangen. De lamp is gemaakt van zwart staal en past met zijn stoere uitstraling perfect bij een industrieel of landelijk interieur.

3. Shine on

Is jouw eettafel juist toe aan wat shine? Dan is hanglamp Paltas de lamp voor jou. Want wat is een huis zonder een toefje goud? De lamp zet je eettafel letterlijk in de spotlights. Dat glans niet tuttig is bewijst dit exemplaar, want door de grote lichtbronnen past de lamp ook perfect in een industrieel interieur.

Hanglamp bedington

4. Minimalistisch

We moeten bekennen, op deze lamp zijn we een beetje verliefd geworden. Minimalistisch en tóch een statement. Hanglamp Bedington past perfect in een basic of Scandinavisch interieur en hangt graag samen met de vierkant- of driehoekversie.

5. Robuust

Houd jij van natuurlijke materialen? Hanglamp Townshend is gemaakt van een robuuste houten balk en zes snoeren met zwarte fittingen die er omheen zijn gewikkeld. Met verschillende lichtbronnen kun je een nóg speelser effect creëren.

Favoriete hanglampen

Bron: in samenwerking met Eglo

nog meer: shopping