WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Shopgids: tuinmeubels

Bij het eerste zonnestraaltje wil je natuurlijk de tuin in. En niet alleen om je groene vingers goed de kost te geven, maar ook om lekker uit te rusten in een fijne tuinstoel. Of je nu een ruime tuin hebt of een compact balkon, je verdient het om buiten tot rust te komen. Hieronder lees je in welke tuinmeubelen je allemaal kunt relaxen, hoe je ze aanpast aan jouw stijl en waar je de mooiste tuinmeubels kunt kopen.

In de loungestand

Lekker loungen doe je het liefst in een mooie tuin. Met houten tuinmeubels zit je altijd goed, maar wat dacht je van iets bijzonders, zoals hangmatten of zitzakken? Een tuintafel of tuinstoel van kunststof is lekker modern en makkelijk in het onderhoud, maar als je voor robuust en stoer wilt gaan, zijn tuinmeubelen van metaal, of aluminium beter. Tip: koop ook een tuinmeubelhoes, zodat de tuinmeubels langer mooi blijven.

Inspiratie tuinmeubels

Een goed tuinmeubel vind je niet zomaar: het moet weerbestendig zijn, passen bij de afmetingen van jouw tuin en kloppen met jouw stijl. Doe daarom eerst inspiratie op met deze artikelen voordat je tuinmeubels gaat kopen.

Voor het balkon

Een balkon is lekker compact en makkelijker in het onderhoud dan een grote tuin, maar zijn geringe afmeting betekent wel dat je iedere vierkante meter goed moet benutten. Dat doe je met deze slimme oplossingen, die niet te veel ruimte innemen. Ga bijvoorbeeld voor klassiek, met een pittoreske tuinmeubelset van metaal in Franse stijl. Of kies voor een opklapbare tafel van hout. Ook een tuinbank met opbergruimte kan helpen om ruimte te besparen. Daar kun je bijvoorbeeld de kussens in kwijt. Zo hou jij meer ruimte over om achterover te leunen en te relaxen.

Tuinmeubelen kopen

Naast planten bepalen ook tuinmeubelen het uiterlijk van je tuin. Bedenk wat je met je tuin wilt uitstralen en pas de tuinmeubelen daarop aan. Streef je naar een exotische uitstraling? Denk dan eens aan tuinmeubels van bamboe. Kijk ook bij onze tuinmeubelartikelen in de sale.

nog meer: