WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Shopgids: badkamer accessoires

Je zou het misschien niet verwachten door al die glanzende tegeltjes, maar ook van je badkamer kun je een verrassend knus plekje makken. Met een zachte badmat, schone handdoeken en een heerlijk geurende kaarsjes is een badkamer in no time om te toveren tot een heus paradijsje. Door het kopen van handige badkamer accessoires zorg je ervoor dat je met meer gemak je ochtend- en avondritueel doorloopt. Zo struikel je niet continu over al die vuile was en hangen de handdoeken altijd netjes op hun haakje. Hoe je rust, reinheid en regelmaat creëert in jouw badkamer, lees je hier.

Hang het op

In de ideale wereld hangt en ligt alles in huis perfect op zijn plek, ook in de badkamer. Inderdaad: in de ideale wereld. Die ideale wereld kun je een stuk dichterbij halen met het kopen van deze handige badkamer accessoires. Wat dacht je van al deze verschillende handdoekophangers, handdoekhaakjes, handdoekklemmen, deurhangers en rekken? Zo vind je nooit meer een handdoek of kledingstuk op een plek waar je dat niet wilt.

Badkamer accessoires inspiratie

Benieuwd hoe je niet alleen je woonkamer, maar ook je badkamer kunt omtoveren tot een urban jungle? Of ben je op zoek naar tips en trucs voor het verbouwen van je eigen badkamer? Ideeën en DIY’s vind je hier.

Plek voor de tandenborstel

Het is misschien wel de allergrootste irritatie in huis: die rondslingerende tandenborstel, die overal te pas en te onpas opduikt. Is het niet op het toilet, dan is het wel op het nachtkastje. Gelukkig is er een oplossing: die tandenborstel blijft altijd braaf in de badkamer als iedereen hem kan neerzetten in zo’n mooie tandenborstelhouder- of beker.

Goed geurtje

Een badkamer waarin een fijne geur hangt, zorgt ervoor dat je je in je eigen hammam waant. Zet een paar geurstokjes neer die je om de zoveel tijd kunt omdraaien, zodat ze opnieuw een heerlijke geur afgeven. Of kies voor een geurkaars, die precies zo ruikt als jij zou willen. Niet alleen lekker voor de badkamer, maar voor elke ruimte in huis.

nog meer: