Zo maak je van de slaapkamer een Lazy Loft

beeld vtwonen Beeld

Grote ramen, bakstenen muren en hoge plafonds zijn niet de enige kenmerken van een stoere loft. Wie wil slapen als op een chique New Yorkse filmset zal met deze handige tips wel uit de voeten kunnen. (in samenwerking met Swiss Sense)

Lees verder onder de advertentie


All eyes on the bed

Zet de slaapkamer niet te vol. Voor het Lazy Loft effect geldt: hoe vrijer de doorkijk, hoe ruimtelijker het gevoel. Grote meubels helpen hierbij en aangezien een bed het belangrijkste meubel van de slaapkamer is, mag hier best de nadruk op liggen. Boxspring Pepper uit de Lifestyle by vtwonen collectie heeft een fijn hoofdbord en een rank frame. Een bed van hoogwaardige kwaliteit, die in een breedtemaat van 200 cm en zelfs een lengtemaat van 220 cm leverbaar is. Als dat niet loftwaardig is? Voor een extra chique effect is het hoofdbord voorzien van de grove wollen stof Tweed en uitgevoerd in de smaakvolle kleur Moss Green.

Wist je dat er ook bijpassende nachtkastjes zijn? Het metalen frame, de stofsoort en poten kunnen hierbij helemaal worden afgestemd op de boxspring van jouw keuze.

Spot on!

Om de slaapkamer het ultieme loft-gevoel te geven moet je de ruimte benadrukken. We snappen dat niet iedereen een balzaal als slaapkamer heeft, maar door de juiste keuzes te maken kun je wel dit effect bereiken. Een slimme truc is het gebruik van een kamerscherm. Door deze voor het raam, of aan het voeteneinde van het bed neer te zetten creëer je een afgeschermd hoekje in de ruimte. Grote gebaren dragen ook bij aan het loft-gevoel, zoals een XL print achter het bed of een stevige lamp op het nachtkastje.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld


Als in een hotel

Authentieke details zijn belangrijk bij een loft-sfeer, de ruimte mag karakteristiek aanvoelen, maar moet wel die luxe uitstraling behouden. Voor een urban gevoel zijn vergrijsde (blauw)tinten en rijke materialen aan te raden. Een andere tip is het bed gelaagd op te maken. Gebruik hiervoor een deken of plaid over het voeteneinde en wees niet zuinig met sierkussens, hoe meer hoe luxer. Vergeet tot slot niet een klein toefje glamour toe te voegen: een satijnen overtrek, velours kussens en a touch of gold maken het plaatje compleet.

Een droom die uitkomt

In de Lifestyle by vtwonen collectie komen de stijl van vtwonen en de vakkundigheid van slaapspecialist Swiss Sense samen. Resultaat is een nieuwe collectie boxsprings en accessoires om verliefd op te worden. Met onze 5 favoriete stijlen richt je jouw ultieme droomslaapkamer in. Zelf mixen en matchen kan natuurlijk ook: met de 5 modellen, 3 poten, 4 stoffen en 29 kleuren is er altijd een boxspring die bij jou past.

Lees verder onder de advertentie

Doe de quiz!

Benieuwd naar jouw persoonlijke slaapkamerstijl? Doe de quiz en ontdek welke sfeer het beste bij jou past. Of kijk ook eens naar de stijl Pure Basic.

De Lifestyle by vtwonen collectie is verkrijgbaar bij Swiss Sense. Kijk voor verkoopadressen bij jou in de buurt op www.vtwonen.nl/verkoopadressen

Lees verder onder de advertentie