Een slaapkamer om bij weg te dromen (letterlijk!) 

beeld vtwonen Beeld

Het leven is al druk genoeg, dus een rustige slaapkamer is belangrijker dan ooit. Ga voor een pure en basic sfeer met ingetogen kleuren, natuurlijke materialen en functionele oplossingen zonder dat het saai wordt. Hoe? Dat lees je hier. (in samenwerking met Swiss Sense)

Lees verder onder de advertentie


Allesbehalve saai

Grijs- en wittinten hebben bij een basic woonstijl de overhand. Een fijn kleurenpalet voor de slaapkamer, want ze leiden nauwelijks af en zijn eigenlijk met alles te combineren. Wees niet bang voor sprekende accenten in zwart: ze vormen een stoer contrast bij de pure look en zorgen voor een speelse twist.

Licht en luchtig

Het centrale middelpunt van de slaapkamer is hoe dan ook het bed. Omdat zo’n groot meubel veel ruimte in beslag neemt is het fijn als ‘ie perfect bij de rest van de sfeer past én helemaal opgaat in de ruimte. Boxspring Thyme uit de Lifestyle by vtwonen collectie heeft fijne belijningen waardoor ‘ie niet direct alle aandacht opeist. Combineer deze stevige boxspring met een rank hoekpootje als Track, hierdoor blijft de uitstraling luchtig. Een strak hoofdbord in de zachtgrijze kleur Middle Grey maakt de look compleet. Net als de nachtkastje Cumin trouwens, die is net als het hoofdbord uitgevoerd in dezelfde stof en hetzelfde metalen frame heeft als de boxspring. Over eenheid gesproken.

Spelen met materialen

Bij een pure en basic stijl draait het om doseren. Functionaliteit is belangrijk, frutsels en dessins zul je hierbij niet snel tegenkomen. Een strakke bureaulamp naast het bed zorgt voor licht bij het lezen, een bamboe frame met strak gespannen witte stof brengt de nodige sfeer. Om te voorkomen dat zo’n lichte basis de ruimte kil of saai maakt kun je spelen met een mix van levendige materialen als linnen en beton en de nodige warmte toevoegen met accessoires van hout, bamboe of zeegras.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld


Extra karakter

Met een ton-sur-ton palet van grijzen breng je diepte aan, zonder dat het druk wordt. Kijk maar naar de wand achter het bed, deze krijgt extra karakter door er grijs geverfde houten planken voor te timmeren, bovendien combineert het prachtig met de warm grijze kleur van het hoofdbord.

Tip: bevestig een XL kapstok op de houten achterwand en je hebt plek voor allerhande accessoires. Voor een stijlvol 3D-effect: schilder de kapstok mee in dezelfde tint als de planken.

Lees verder onder de advertentie

Een droom die uitkomt

In de Lifestyle by vtwonen collectie komen de stijl van vtwonen en de vakkundigheid van slaapspecialist Swiss Sense samen. Resultaat is een nieuwe collectie boxsprings en accessoires om verliefd op te worden. Met onze 5 favoriete stijlen richt je jouw ultieme droomslaapkamer in. Zelf mixen en matchen kan natuurlijk ook: met de 5 modellen, 3 poten, 4 stoffen en 29 kleuren is er altijd een boxspring die bij jou past.

Doe de quiz!

Benieuwd naar jouw persoonlijke slaapkamerstijl? Doe de quiz en ontdek welke sfeer het beste bij jou past. Of kijk ook eens naar de stijl Soft Modern.

De Lifestyle by vtwonen collectie is verkrijgbaar bij Swiss Sense. Kijk voor verkoopadressen bij jou in de buurt op www.vtwonen.nl/verkoopadressen

Lees verder onder de advertentie