Zo versmelt de tv met een Scandinavisch interieur

beeld vtwonen Beeld

Het blijft een ding, die tv. Dat onaantrekkelijke bakbeest past nooit in het zachte, minimalistische interieur dat je met veel aandacht hebt samengesteld. Tenzij hij zich onherkenbaar vermomt als kunstwerk: vandaag een zwart-wit foto, morgen een abstract schilderij, zo past ‘ie altijd bij je interieur én mood.

Lees verder onder de advertentie

In samenwerking met Samsung

Voor elke stijl een lijst

Ze zijn behoorlijk schaars: interieurliefhebbers die de tv een hoofdrol geven in huis. Het ding staat of hangt ongelooflijk in de weg en is in de verste verte niet knap genoeg voor een prominente plek aan de muur. Gelukkig kan het anders. Stylist Cleo Scheulderman: ‘Kijk maar naar deze ruimte. Ingericht in een minimalistisch-Scandinavische stijl, vol subtiele grijzen en witten en natuurlijke materialen. Daar hoort natuurlijk een tv die er perfect bij past. En die vond ik in Samsung The Frame, een tv die eruitziet als een kunstwerk als hij niet aanstaat. Kijken naar een tv die uitstaat, was nog nooit zo leuk.’ Helemaal fijn: de lijst is verwisselbaar en nu tijdelijk verkrijgbaar in dertig unieke vtwonen kleuren, zodat de tv op elk moment met jouw interieur versmelt.

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Platter dan plat

De stijlvolle Samsung The Frame komt met een kunstbibliotheek met meer dan 1200 kunstwerken – van klassieke schilderijen tot moderne fotografie. Goed nieuws voor iedereen met twee linkerhanden: deze tv is met één nagenoeg transparante kabel op te hangen. Hierdoor hangt ‘ie superplat tegen de muur aan, wat de kunstwerk-look versterkt. En met zo’n lijst in een kleur naar keuze (met 30 kleuren zit er altijd een tint bij die in je interieur past) wordt het helemaal een feestje. Leuk natuurlijk, dat deze tv prachtig is als ‘ie uitstaat, maar je wilt er ook goed tv op kunnen kijken. Met de hoogwaardige QLED-beeldkwaliteit is dat gegarandeerd. Filmavond, here we come!

Nog meer toffe stylinginspiratie voor de tv in huis? Zo mix & match je de tv in een ton-sur-ton interieur.

Stylingtip van Cleo

Cleo: ‘De meest logische plek voor een tv is op een tv-meubel. Ik kies ervoor de tv op te hangen in een nis met het bijgeleverde ophangsysteem. Dat is niet alleen origineler, maar zo gaat hij ook qua kleur en vorm mooi op in de ruimte.’

Nieuwsgierig naar deze interieurparel? Je leest hier alles over The Frame en de vtwonen lijstkleuren.

Bron: In samenwerking met Samsung | vtwonen 10-2020 Styling Cleo Scheulderman | Fotografie Jeroen van der Spek

Lees verder onder de advertentie