WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zó stijlvol kan keukenapparatuur zijn

De juiste keukenapparatuur kiezen, is niet altijd even makkelijk. Ga je voor zwart, dan weet je zeker dat je je keuken een stijlvolle upgrade geeft. Neem deze oven op ooghoogte; niet alleen ergonomisch, het geeft je keuken ook flink wat sfeer. Niet zo gek dat stylist Frans Uyterlinde als een blok voor dit exemplaar viel in weer verliefd op je huis.

In samenwerking met ATAG ‘we love to cook’

Friswitte basis met zwart accent

Iedere thuiskok weet dat een goede oven onmisbaar is, maar wat moet ‘ie allemaal kunnen en, ook niet onbelangrijk, hoe zijn de looks? Met een multifunctionele oven zitten de beste functies verzameld in één apparaat, waardoor het de blikvanger van je keuken wordt. Omdat magnetron en oven samen één apparaat zijn, houd je ruimte over in de keuken. In een friswitte basis zorgt zo’n zwart accent voor een opvallend contrast, helemaal als je dit op meerdere plekken terug laat komen. Hierbij kun je denken aan een groot oppervlak als het werkblad, maar ook aan kleinere details in de vorm van een plantenpot, stoere pan of servies. Heb je een open keuken? Laat dan ook wat van deze accenten zien in het woongedeelte voor meer eenheid.

Tip: geef zwarte accenten een wat zachtere uitstraling met zachte pastellen (hier de kleuren van de tegels), natuurlijke materialen en een vergrijsde houten vloer.

Grillen, garen, stomen

De 3-in-1 oven van ATAG – je zag ‘m al voorbijkomen in aflevering 1, seizoen 12 van Weer verliefd op je huis – kan gerechten op 100 graden stomen, maar ook op lage temperatuur garen zonder daarbij op smaak in te leveren. De oven heeft niet alleen een heteluchtfunctie, maar is tegelijkertijd óók een magnetron én je kunt er complete gerechten in stomen. Ook handig: je kunt een gerecht in verschillende fases bereiden: start met grillen, verwarm het daarna met hetelucht en gaar het na met stoom. Even van te voren instellen, zodat de oven het zware werk kan doen en jij alvast een aperitiefje kunt uitserveren.

Zelf ervaren?

De 3-in-1 oven van ATAG is typisch zo’n gevalletje van eerst zien, dan geloven. Daarom kun je in het Experience Center in Duiven vrijblijvend komen kijken en proberen. De adviseurs leggen uit hoe je de apparatuur gebruikt en in de even weken op zaterdag is er zelfs een chef-kok aanwezig die kookdemonstraties geeft. Ontdek de complete collectie nu alvast op www.atag.nl.

nog meer: Samenwerking