Zo mix & match je de tv in een ton sur ton interieur

beeld vtwonen Beeld

Van Rembrandt tot Van Gogh, met Samsung The Frame zap je eenvoudig door het aanbod meesterwerken naar de stijl van de dag. In de Art Store van deze tv staan meer dan 1200 opties, van klassieke schilderijen tot moderne fotografie. En oja, tv-kijken kan natuurlijk ook gewoon op dit scherm.

Lees verder onder de advertentie

In samenwerking met Samsung

TV en kunstwerk ineen

Hoe onmisbaar een tv ook is, in ons dagelijks leven is hij stylish gezien vaak een doorn in het oog. Precies om die reden hebben we Samsung The Frame juichend ontvangen. Een tv én kunstwerk ineen. Staat de tv uit, dan kun je een beeld selecteren en prijkt er opeens een schilderij aan de muur.

Nog meer toffe stylinginspiratie voor het mixen & matchen van de tv in je interieur? Zo versmelt de tv in een Scandinavisch interieur.

Lees verder onder de advertentie

Ton sur ton

Sterker nog, we hebben de Samsung The Frame letterlijk en figuurlijk omarmd met dertig exclusieve lijsten in vtwonen kleuren. Zo wordt het nog makkelijker de tv naadloos in het interieur te verwerken. Stylist Cleo Scheulderman is fan van een ton sur ton interieur: ‘Je creëert gemakkelijk één geheel en behoudt tegelijkertijd voldoende variatie. De lijst in de vtwonen kleur Bottle past perfect bij de petrolgroene muur, maar steekt ook net genoeg af om op te vallen.’

beeld vtwonen Beeld

“Met een lijst in vtwonen-kleur, past de tv naadloos in elk interieur”

Lees verder onder de advertentie

Scherp en slim

Het mooie aan een petrol muur is dat deze als een kameleon meekleurt met de lichtinval. Het mooie aan Samsung The Frame is dat deze géén last heeft van de lichtinval. Met een helderheidsensor worden automatisch de helderheid en kleurtoon van het scherm aangepast voor een heel natuurlijke belichting. In combinatie met QLED-technologie zie je kunst of een favoriete serie daardoor haarscherp en in de meest levendige kleuren. Wat er ook op het scherm te zien is, het heeft altijd de beste kwaliteit.

Kies de kunst voor je interieur

Je leest meer over The Frame en de vtwonen lijstkleuren op samsung.com.

Bron: In samenwerking met Samsung

Lees verder onder de advertentie