Zo matcht de tv moeiteloos in een sereen & aards interieur

beeld vtwonen Beeld

In de koudere maanden kruipen we in de avonduren het liefst voor de tv om onze favoriete programma’s te kijken. Het ding heeft dan ook vaak een prominente plek. Praktisch, maar als ie uitstaat niet bepaald een eyecatcher. Samsung The Frame is dat gelukkig wél.

Lees verder onder de advertentie

In samenwerking met Samsung

Tv of schilderij?

Samsung The Frame is niet alleen een tv, het is ook een museum vol iconische meesterwerken, kleurrijke abstracte kunst en fotografische hoogstandjes. Want kijk je geen tv, dan tover je met één druk op de knop een levensecht kunstwerk op de muur. Met meer dan 1200 werken om uit te kiezen, pas je je keus gemakkelijk aan op de kleur van je interieur, je stemming of een speciale gelegenheid. Hoe handig!

Ingelijst

En dat is nog niet alles, want vtwonen is een toffe samenwerking aangegaan met Samsung. We hebben voor de lijst dertig exclusieve kleuren samengesteld, waarmee je Samsung The Frame perfect kunt afstemmen op je interieur. Stylist Cleo Scheulderman: ‘Ik ben helemaal weg van de minimalistische, Japanse wabi sabi-stijl, die staat voor de schoonheid van imperfectie. Een serene combinatie van robuuste, natuurlijke materialen en aardse vtwonen-kleuren zoals Terra, Ochre en Soft Clay. Kies een lijst in het kleurenpalet van de ruimte of laat hem er juist uitspringen, zoals het okergeel hier.’

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

“Kies een lijst in de kleur van de muur of laat ’m er juist uitspringen”

Hallo haarscherp beeld

En wat betreft de techniek? Ook op dat vlak zit Samsung The Frame goed in elkaar. Helderheid en kleur worden door de slimme helderheidsensor automatisch aangepast. Het resultaat: zachte en natuurlijke belichting. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de lichtinval van buiten je kijkgenot verpest. De geavanceerde qled-technologie zorgt voor een haarscherpe beeldkwaliteit in de meest levendige kleuren. Kan zó aan de muur!

Ton sur ton interieur? Ook daarvoor bedacht stylist Cleo Scheulderman een prachtige styling oplossing.

Kies de kunst voor je interieur

Nieuwsgierig naar dit kunstwerk voor aan de muur? En benieuwd naar alle 30 unieke vtwonen lijstkleuren? Kijk gauw op samsung.com.

Lees verder onder de advertentie

Bron: In samenwerking met Samsung | vtwonen 12-2020 Styling Cleo Scheulderman | Fotografie Jeroen van der Spek

Lees verder onder de advertentie