Zo integreer je de tv in je interieur

beeld vtwonen Beeld

Gedachten uit, relax-stand aan, afstandsbediening binnen handbereik en zappen maar. Soms is er niks heerlijker dan een avondje op de bank voor de tv. Helaas is het een stuk minder interessant om naar dat pontificale scherm te staren wanneer ie uitstaat. Daarom vind je hier een handjevol tips om dat creatief op te lossen. (in samenwerking met Samsung)

Lees verder onder de advertentie


It’s showtime

De beeldbuis achter deurtjes verstoppen is misschien wat achterhaald, maar daarentegen is het geen slecht idee om hem in een open kast te plaatsen. Gebruik een showkast die je verder inricht met boeken, planten, foto’s en andere meegebrachte schatten en souvenirs.

Maak een kunstmuur

Ben je een kunstfanaat? Dan is dit wellicht dé tip voor jou. Hang de flatscreen op een plaats met je favoriete collectie schilderijen omheen. Zo creëer je in no-time je eigen kunstmuur. Wat nóg mooier uitpakt als je jouw bestaande tv vervangt voor The Frame van Samsung. The Frame is een tv en kunstwerk ineen. In de uitstand verandert de tv letterlijk in een schilderij. De Art Store bevat meer dan 1000 kunstwerken en via de Samsung Collectie die al op The Frame staat ontvang je exclusieve toegang tot 100 opmerkelijke kunstwerken uit 10 categorieën van 37 beroemde artiesten wereldwijd. Kunst van museumkwaliteit in jouw woonkamer dus.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie


Nieuwe manier van kijken

Denk ook eens aan een andere plek voor de tv dan recht tegenover de bank, bijvoorbeeld in een gezellig hoekje of juist in de leefkeuken. Je kunt de tv dan omringen met fotolijstjes met vrolijke familiekiekjes. Het leuke is dat je deze zelfs óp The Frame kunt tonen. Via de SmartThings app voeg je je eigen, persoonlijke afbeeldingen makkelijk toe. Zo gaat de tv helemaal op in de familiesfeer en wordt er op een totaal nieuwe manier naar gekeken. Je kunt trouwens ook zelf kiezen welke kleur lijst je om de tv klikt.

Waar je The Frame ook plaatst, door het ophangsysteem komt de TV plat tegen de muur te hangen en met een transparante glasvezelkabel verbind je alle apparaten zonder rommelige kabels. Daarnaast is The Frame ook een hele goede 4K UHD TV waar je haarscherp je favoriete films en series op kunt kijken.

Bron: in samenwerking met Samsung

Lees verder onder de advertentie
Lees verder onder de advertentie