WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zo ben je duurzaam bezig!

We willen allemaal ons steentje bijdragen aan het milieu. En dat wordt steeds makkelijker, want ook voor je huis zijn er meer en meer producten duurzaam. Trakteer je huis op mooie, duurzame items die ook nog eens betaalbaar zijn! (in samenwerking met HEMA)

HEMA dekbed

De woontrend van nu is het gebruiken van natuurlijke materialen. Zo kost duurzaam bezig zijn geen centje pijn. Want een rieten of rotan item is iets waar je je najaarsinterieur best mee op mag vrolijken om met deze duurzame tijd mee te gaan. Jij blij, het milieu blij.

Hou de warmte binnen

Om de verwarming een standje lager te kunnen zetten, zijn er legio mogelijkheden die bestaan uit pure verwennerij. Kop thee en kaarsen… check! En die mooie plaid is er natuurlijk niet alleen om naar te kijken en je interieur zo compleet en kloppend te maken. Die is ook om heerlijk over je heen te trekken. De warmte hou je ook beter binnen met goede gordijnen. En zelfs die zijn er bij HEMA tegenwoordig al van katoen dat 100% duurzaam is. En voor de warme sfeer zijn er ook voiles gemaakt van PET flessen. Maar liefst 30 flessen gaan er in een gordijn.

Verwennerij in de badkamer

Een ingekorte doucheroutine is voor veel mensen een persoonlijke investering. En daarom is het een beloning waard om jezelf ná die douchesessie extra te verwennen. Met mooie en zachte handdoeken kom je al een heel eind. Maar het wordt nóg beter als je weet dat deze duurzaam worden geproduceerd uit (fris)drankflessen. De handdoeken van Hema zijn bijvoorbeeld gemaakt van katoen met gerecycled PET-materiaal. Een handdoekenset van vier bevat ruim zes ingezamelde plastic flessen.

Een handdoekenset van vier, bevat ruim zes plastic flessen.

Sweet dreams

Naast rieten nachtkastjes, LED verlichting of een houten bedframe is er in de slaapkamer zelfs ruimte om duurzaam bezig te zijn met je ogen dicht. Met een duurzaam dekbedovertrek van 100% BCI katoen. Dat klinkt al lang niet meer geiten-wollen-sokken, want verantwoorde dekbedovertrekken zijn er ook met spannende prints en in trendy tinten. Zo kun je met een gerust hart je ogen sluiten en dromen over een betere wereld.

Leuk én duurzaam: 100% gerecycled plastic kratjes

Mooi voor vandaag. Goed voor morgen.

HEMA werkt al jaren aan het verduurzamen van haar assortiment. Handdoeken en basis T-shirts waren de eerste producten van duurzaam katoen. En inmiddels is het de retailer gelukt om de katoenen producten binnen alle andere afdelingen, waaronder wonen, van 100% duurzaam katoen aan te bieden. Kijk op www.hema.nl.

Bron: in samenwerking met HEMA

nog meer: Samenwerking