WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Doe mee & win! Sprankelende badkamer minimorfose

Ben jij ook zo vaak onder de indruk van de badkamer in een chic hotel? Die stijlelementen copy paste je het liefst direct naar thuis. En gelukkig kan dat ook! Want samen met Grohe geven we 2x een sprankelende badkamer minimorfose met groots resultaat weg. Hebben we je aandacht?

In samenwerking met Grohe

Win! Sprankelende badkamer minimorfose t.w.v. € 10.000,-

Of je badkamer nu klein of groot is: met een paar kleine aanpassingen kun je al een groots effect bereiken. En daar is absoluut geen complete verbouwing voor nodig. Met een stijlvolle kraan, douchekop en doucheslang krijgt je badkamer meteen al die hotelchic-uitstraling. Accessoires als een eyecatcher van een spiegel, super zachte handdoeken en het perfecte zeeppompje maken het af. Heeft jouw badkamer die liefdevolle touch van een vtwonen-stylist nodig? Lees dan gauw verder!

Doe mee & win! Een kleurrijke badkamer minimorfose

Dit win je

Twee geluksvogels krijgen een keur aan Grohe-badkamerproducten uit de Colors-collectie (t.w.v. € 3.500 tot € 5.000), zorgvuldig uitgekozen door een vtwonen-stylist. De items worden door ons gemonteerd in jouw badkamer. Bovendien komt de vtwonen-stylist bij je langs om de badkamer minimorfose compleet te maken met bijpassende accessoires (t.w.v. ca. € 2.500). Dat komt neer op een totaalwaarde van € 6.000 – € 7.500. Wat een badkamerdroom!

Zo werkt het

  1. Vul het formulier hieronder nauwkeurig in. Upload een foto van jezelf, de reden waarom je dit wilt winnen en 5 foto’s van je badkamer (genomen vanuit alle hoeken van de ruimte). De volgende bestandsformaten zijn toegestaan: jpeg, png en gif. Een afbeelding mag maximaal 20 MB groot zijn. Ben je helemaal klaar? Fantastisch! Verzenden en duimen maar…
  2. Meedoen kan tot en met zondagavond 4 juli 2021 23.59 uur. Op dinsdag 13 juli kiest vtwonen 2 winnaars uit. Spannend, we kijken er nu al naar uit! De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Over de uitslag en toekenning van de gewonnen producten kan niet worden gecorrespondeerd.
  3. Op maandag 26 en dinsdag 27 juli komen de vtwonen-stylist en -fotograaf langs bij de winnaars. Tussen maandag 19 en vrijdag 23 juli komt er een installateur van Grohe langs om de badkamerproducten in jouw badkamer te installeren. Houd deze dagen dus alvast vrij in je agenda!
  4. De make-overs van de winnende badkamers worden gepubliceerd in vtwonen én online op vtwonen.nl.

Deze winactie is afgelopen. De twee winnaars krijgen persoonlijk bericht. 

Kans maken? Vul het winformulier in:

Over de Grohe Colors-collectie

Met de Grohe Colors-collectie maak je van elke badkamer een persoonlijke, kleurrijke oase. Van badkamerkranen tot douche tot accessoires: de Colors-collectie zorgt ervoor dat douchen en baden een moment wordt om elke dag naar uit te kijken. Met keuze uit 10 prachtige kleuren en afwerkingsvariaties zit er altijd een parel tussen voor jouw badkamer – hoe klein of groot deze ook is. Wil je weer eens iets anders dan chroom? Ga voor Supersteel, Cool Sunrise, Warm Sunset of Hard Graphite. Benieuwd? Ontdek alle mogelijkheden op colors.grohe.nl.

nog meer: Samenwerking