WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Win: een fris en stijlvol toilet

Het kleinste kamertje in huis wordt nogal eens vergeten als het gaat om sfeer en comfort. Zonde, want juist van zo’n kleine ruimte kun je een prachtplek maken. Eindelijk je toilet een oppepper geven? Maak nu kans op een stankvrij toilet van Geberit.

In samenwerking met Geberit

Geberit toilet stankvrij winactie vtwonen

Het geurzuiveringssysteem zit mooi verstopt achter

de bedieningsplaat

Altijd een fris toilet

Fijne spullen die bij je passen geven een huis een thuisgevoel, maar een prettige geur doet dat ook. Het is vaak het eerste wat je waarneemt bij binnenkomst, des te belangrijker om er aandacht aan te besteden. Geberit DuoFresh verwijdert vervelende geuren bij de bron, zuivert de lucht en blaast een frisse lucht de ruimte in. Fijn, zo’n stankvrij toilet. Het geurzuiveringssysteem zit als module verstopt achter de bedieningsplaat en is meestal zonder verbouwing te installeren op vrijwel alle Geberit Sigma inbouwreservoirs. De optioneel ingebouwde sensor merkt het als iemand de wc nadert, waardoor de geurzuivering automatisch wordt geactiveerd en dus nooit vergeten kan worden. Bij een nachtelijk toiletbezoek springt het LED-oriëntatielicht vanzelf aan, zoeken naar een schakelaar is dus verleden tijd.

Winnen?

Maak nu kans op zo’n mooi, stijlvol én stankvrij toilet van Geberit. Wat dacht je van een friswit afgewerkte bedieningsplaat, stoer rvs of toch een strakke matzwarte look? Vul nu het onderstaande winformulier in om kans te maken!

Dit win je:

  • Geberit DuoFresh module met geurzuivering. Kies uit een handmatige activering of een automatische activering, in de kleur glansverchroomd of antracietgrijs.
  • Geberit Sigma bedieningsplaat. Kies uit Sigma01, -10, -20, -21, -30, of -50 (m.u.v. vergulde opties).
  • Jaarvoorraad Geberit DuoFresh toiletsticks.
  • Geberit Acanto Rimfree® closet.
  • Geberit Acanto zitting.
  • Het complete toilet heeft een waarde van € 1.500 incl. BTW.
  • Installatie is niet inbegrepen.

Deze winactie loopt tot 26 juli 2020.

nog meer: Samenwerking