WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Voor welke woonstijl ga jij dit najaar?

De dalende temperatuur en kortere dagen doen ons verlangen naar zachte plaids, warme tinten en knusse hoekjes. Een nieuw seizoen betekent in dit geval het startschot voor een nieuwe woonsfeer. Volgens KARWEI zijn dit dé 4 stijlen van het najaar. Welke is jouw favoriet? (In samenwerking met KARWEI)

Cosy Cabin

Door de warme kleuren en comfortabele meubels is de Cosy Cabin sfeer er eentje waar familie en samenzijn centraal staat. Door verschillende zitmeubels is er voor alle gezinsleden plek om te ontspannen, waarna iedereen ‘s avonds aanschuift aan de grote eettafel of neerploft op de XL-familiebank. Gastvrijheid en een huiselijke sfeer staan hoog in het vaandel bij deze stijl. Met een palet van grijstinten, naturel hout en zwarte accenten is de basis rustig, warmte voeg je toe met accessoires in roest-oranje en burgundy rood. En denk eens aan een wand met structuur behang in een sprekende kleur voor een extra aaibaar effect.

Artist Home

Woon als een kunstenaar. Een stijl die een artistiek, eigenwijs en fascinerend karakter weerspiegelt. Schrijf je eigen woonverhaal met boeken, meubels en accessoires die door de jaren heen bij elkaar verzameld zijn. In de Artist Home is het creatief en avontuurlijk wonen. Stoer (cognackleurig) leer, vintage invloeden en designstukken maken je huis bijzonder en speels. Herhaling is hier het toverwoord. Met ranke zwarte lijnen in zowel de meubels, de verlichting én de accessoires, maar ook door de symmetrie van de indeling. Het kleurenpalet bestaat voornamelijk uit zwart en wit, met een uitschieter naar vintage bruin en zonnig okergeel. Voor een atelier gevoel in eigen huis.

City Loft

Wat mooi is mag gezien worden! Bij de City Loft stijl staan luxe en een internationale uitstraling centraal. Ga voor een groots en meeslepend leven met fluweel, messing en rookglas, waarbij rijke accentkleuren als diepblauw, mosterdgeel en roestbruin de boventoon voeren. Maar pas op, overdrijf het niet. Wissel de glamour af met een stads kleurenpalet van grijstinten en meubels waarbij less echt more is. Liever één opvallend stuk waar alle aandacht op gevestigd wordt dan een ruimte vol blikvangers.

Green House

Hout, riet en andere natuurschatten vormen samen de basis voor deze Green House stijl. Omring je met groen en laat je interieur leven. De kunst zit ‘m in het mixen van natuurlijke materialen als bamboe, hout en linnen met verschillende soorten planten. In de lucht, op tafel of op de grond: vers groen gaat hier als rode draad door het interieur. Kies op de wand voor lichte tinten als luchtblauw of zacht greige en laat de planten nog meer spreken. Vergeet het natuurthema niet door te voeren in de accessoires: in de vorm van kussens of behang met bladmotieven bijvoorbeeld.

Bron: in samenwerking met KARWEI

nog meer: Samenwerking