WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Waar plaatsen we de tv?

Hoewel onmisbaar, is het soms even zoeken naar de perfecte plek voor de tv. Aan de muur kan een prima oplossing zijn, zeker met een muurbeugel waarin niet alleen een soundbar in is geïntegreerd maar die ook automatisch met je meedraait. (In samenwerking met Vogel’s) Waar doen we de tv?

Overal beeld en geluid

Het is heerlijk om vanaf de bank tv te kijken, maar het gebeurt ook vaak genoeg dat je aan het koken bent of aan de eettafel met een half oog het nieuws wilt volgen. Door je tv aan een nieuwe elektrische beugel te hangen, kun je het scherm via een app of tv afstandsbediening naar je toe draaien. Zet je de tv aan dan gaat hij naar de laatst gekozen kijkpositie. Zet je de tv uit, dan draait deze terug naar de muur. Handig! Met deze beugel kun je de tv beter integreren in je interieur, hij hoeft namelijk niet meer vanzelfsprekend recht tegenover de bank geplaatst te worden. Het geluid is door de soundbar en subwoofer zo scherp dat het makkelijk draagt naar de verschillende plekken waar je graag tv wilt kijken.

3 x aan de muur

Vind je een muur met alleen een tv een beetje saai? Met deze 3 stylingideeën geef je de muur meer karakter:

    • Plaats boven de tv een paar zwevende planken voor je favoriete boeken en persoonlijke spullen. Losse vakken geven de muur ook een speels effect of je kunt de tv zelf in een vakkenkast hangen, zie hoe vtwonen stylist Frans dat deed in een make-over voor tv.
    • Hang naast of rondom de tv een collage van lijsten. Bang om te boren, hang mooie prints met Japans masking tape aan de muur.
    • Je hoeft de tv niet precies in het midden te hangen, uit het midden weg geeft een spannend effect. Kijk wat er gebeurt als je de tv naast een kast hangt of meer links of rechts van het dressoir eronder.

Bron: in samenwerking met Vogel’s

nog meer: Samenwerking