WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Vakantie in eigen tuin

De zon schijnt, deuren en ramen vliegen open en ook wijzelf vliegen naar buiten. Eén ding is zeker: in de zomermaanden wonen we graag buiten. Maar geen groot buitenfeest tot in de late uurtjes zonder goede buitenverlichting. Zie jij jezelf in de avonduren al proosten op de pracht van de dag tijdens een mooie zonsondergang? Wij geven je inspiratie voor een sfeervolle tuin én je maakt kans op in-lite buitenverlichting t.w.v. 440 euro! (promotie)

Maak een lichtplan voor je tuin

We beginnen de dag met ontbijt in een schaduwhoekje, lezen in de middag een boek op ons ligbed en sluiten de dag af met een diner aan de buitentafel. Reis jij ook graag van plek naar plek in de tuin? Dan is een goed lichtplan belangrijk! Zo lees je ’s avonds nog even verder in dat goede boek. Neem een vel papier, teken je tuin in grote lijnen en bedenk waar je lichtpunten nodig hebt. Stip deze punten aan en je ‘ziet vanzelf het licht’. Dineer je graag buiten? Dan is een verlichte eettafel  niet alleen sfeervol, maar ook essentieel. Is de loungehoek jouw favoriete plek in de avond? Dan heb je naast kaarsen als sfeermakers ook sfeervolle terrasverlichting nodig.

Groen als blikvanger

Vergeet je ook de verlichting in de borders, plantenbakken en ander groen niet? Zo behoudt je ’s avonds dezelfde kleurenpracht als overdag. Zelfs bomen kun je in het licht zetten met LED buitenspots. Waar staande lampen juist weer perfect zijn voor borders en struiken. Kortom: verlicht je tuin van zithoek tot groen, en geniet tot laat van een vakantie in eigen tuin.

buitenverlichting

Jaarrond tuinplezier

In de zomer is de tuin de blikvanger, zonder twijfel. Maar schrijf de tuin in donkere maanden zeker niet af! Hoe vind je een sprookjesachtige wintertuin klinken? Jij zorgt voor de plaids en vuurkorf, de LED-buitenverlichting van in-lite zorgt voor de sfeer. Zo kun je het hele jaar wel buiten wonen. En word het toch te koud buiten, dan geniet je ook binnenshuis nog volop van het uitzicht op je mooi verlichte wintertuin.

Maak kans op buitenverlichting

Wil jij graag je tuin sfeervol verlichten? In samenwerking met in-lite mogen wij LED buitenverlichting t.w.v. 440 euro weggeven. Dit is inclusief een gratis op maat gemaakt 3D lichtontwerp en gratis installatie in de tuin. Genoeg reden om een tuinfeest te organiseren, toch? Vul snel het formulier in. De winactie loopt t/m 9 juli.

Over in-lite

in-lite is een Nederlands bedrijf dat energiezuinige LED buitenverlichting ontwerpt, produceert en verkoopt. Door de 12 volt laagspanning is in-lite verlichting eenvoudig zelf of door je hovenier aan te sluiten en veilig voor mens en dier.

Gefeliciteerd L. Schrauwen, jij hebt de LED buitenverlichting gewonnen!

Bron: in samenwerking met in-lite.

nog meer: Samenwerking