WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Tienerkamer Right

Er is weer een nieuw pareltje bijgekomen in de collectie van Coming Kids: de baby- en tienerkamer Right. Deze collectie is vanaf dit najaar verkrijgbaar en wij mogen hem introduceren!Right1

Meubels van massief vuren

De meubelserie uit de nieuwe Right collectie zijn mooie, basic meubels die bij elke stijl of thema als basis kunnen dienen. Ze zijn wit met lichte, vurenhouten elementen en handgrepen. Geschikt voor zowel een meiden- als jongenskamer!

Right3

Tienerkamer ’the Right way’

Met een kinderbed, boeken- en linnenkast, bureau en nachtkastje heb je de basis van de tienerkamer gezet. Het kinderbed uit de Right collectie is verkrijgbaar in twee varianten. De eerste is volledig gemaakt van massief vurenhout. Daardoor is hij geheel houtkleurig. Liever een wit bed met vurenhouten elementen? Dat kan ook. Voor hetzelfde bedrag heb je een bed die als basis is opgebouwd uit wit MDF, maar wel voorzien is van details van vurenhout, net zoals de andere meubels uit de collectie.

Right2

Right babykamer meubels

De Right collectie heeft ook een volledige babykamerlijn. In een babykamer is een commode onmisbaar. De Right commode heeft drie grote lades die voor een zee van opbergruimte zorgen. Met het bijpassende wandrek van vurenhout heb je straks alle billendoekjes, crèmes en luiers bij de hand. Het ledikantje is net als het kinderbed verkrijgbaar in twee uitvoeringen: massief vurenhout of wit MDF gecombineerd met vurenhouten details.

Right-babykamer

Combineren met accessoires

De nieuwe meubelserie van Coming Kids is te combineren met accessoires in elke stijl. Wil je een baby- of kinderkamer creëren zoals op de beelden bij deze blog? Ga dan aan de slag met accessoires in pastelkleurtjes. Voor meiden is zalmroze in combinatie met licht turquoise erg mooi. Voor jongens mintgroen, zacht blauw en nude tinten. Inspiratie hiervoor lees je in het artikel Mintgroene babykamer.

Bron: Coming Kids

nog meer: Samenwerking