WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De fijnste stylingtips om het huis cocoon-ready te maken

Als het buiten guur en regenachtig is, maken we het binnen extra knus en gezellig. Laat de rolgordijnen nog maar even dicht, blijf wat langer in bed liggen of nestel je op de bank terwijl de regen op het dak tikt. Met deze stylingtips maak je jouw huis cocoon-ready.

In samenwerking met Velux

Velux-sps-thuiscocoonen-2

Warm kleurenpalet

Koude dagen, warme kleuren: wist je dat het rijke herfstpalet van buiten het binnen ook goed doet? Typische herfstkleuren zijn aubergine, goudbruin, okergeel, kastanje, dieprood en dennengroen. Ga voor een rustige basis met natuurlijke materialen zoals hout en rotan en maak je interieur af met warme accentkleuren.

Knusse hoekjes

Kleed de ruimte aan met rustieke accessoires voor een cosy en geborgen gevoel. Met warme plaids, fluwelen kussens, grof gebreide poefs en een wollig vloerkleed maak je de zithoek sfeervol en uitnodigend. Natuurlijk kun je de herfst ook letterlijk in huis halen met een mooie herfsttak in een vaas, zoals een rozenbottel, hulst of lampionplant.

Met rolluiken sluit je alle sores van de dag buiten en kun je

heerlijk cocoonen in je eigen huis.

vtwonen velux | cocooning gezellig herfst huis rolgordijnen

Luie ochtend

In het najaar is het extra verleidelijk om in het weekend wat langer in bed te blijven liggen. Draai je stiekem nog even om terwijl het buiten langzaam licht wordt en neem de tijd om eens uitgebreid te ontbijten. Een relaxte start van de dag. Tip: verduisterende rolluiken in de slaapkamer helpen om de warmte en het licht te weren en zorgen ervoor dat je lekker uitslaapt.

Gezellige sfeerverlichting

Wanneer we meer tijd binnenshuis doorbrengen, mogen alle sfeermakers uit de kast. De gordijnen gaan steeds vroeger dicht en dan is een beetje extra licht geen overbodige luxe. Schemerlampen zorgen voor zacht licht, geurkaarsen of lichtsnoeren verlichten de donkere hoeken van de kamer en kandelaars staan mooi op de gedekte tafel.

Geen pottenkijkers

Rolgordijnen zijn de finishing touch van je interieur. Ze verzachten het binnenvallende daglicht en voegen privacy toe aan je kamer. Precies wat je nodig hebt om alle sores van de dag buiten te sluiten en heerlijk te cocoonen in je eigen omgeving. Want ook al is de herfst één van de mooiste seizoenen om erop uit te gaan, soms is het thuis simpelweg het allerfijnst.  

nog meer: Samenwerking