Stoelendans: zo kies je de juiste eetkamerstoel

beeld vtwonen Beeld

Of hij nu groot, klein, rond of vierkant is, de eettafel neemt een prominente plek in huis in. Hoe geef je dat pronkstuk nu haar perfecte tafelpartners? Met deze tips vind je de juiste stoelen voor rond de eettafel. (in samenwerking met Eijerkamp)

Lees verder onder de advertentie

Verschillende stoelen in één kleur

Bestaat jouw interieur uit een mix & match van producten, maar springt één kleur overal bovenuit? Gebruik die kleur als uitgangspunt bij het verzamelen van een mooie mix stoelen. Zo creëer je zowel een speelse als een overzichtelijke eethoek. Tip: kies voor verschillende stoelen met hetzelfde onderstel om dat effect te versterken.

beeld vtwonen Beeld

Eén stoel in verschillende kleuren

Kan de eethoek wel wat (extra) kleur gebruiken? Maak dan een tegenovergestelde keuze als hierboven. Omring de tafel met één model stoel en kies dan juist voor verschillende kleuren. Tip: maak het een stijlvol geheel door kleuren te kiezen die mooi bij elkaar én bij de rest van het interieur passen. Laat uiteraard ook het zitcomfort meewegen bij de model keuze.

Iedere dag een stoelendans

Iedere stoel is welkom bij jou thuis, of ie nu klein, groot, dik, dun, van hout of van metaal is. Allemaal krijgen ze een plekje om de tafel, want jij houdt wel van een beetje variatie. Dat brengt leven in de brouwerij. Tip: let er wel op dat ze stuk voor stuk de juiste zithoogte hebben én onder de tafel passen. Kom maar door met die stoelendans! Neem voor leuke modellen eens een kijkje bij Eijerkamp.

beeld vtwonen Beeld

De eetkamerbank

Hij is populairder dan ooit en staat erg gezellig in ieder interieur; de eetkamerbank. Urenlang natafelen wordt pas echt een feest met z’n allen op de bank, áán tafel. Versier hem met zachte kussens van mooie materialen, zet hem tegen de muur voor het steuntje in de rug of kies een comfortabel exemplaar mét rug- en armleuning. Bij Eijerkamp vind je de leukste modellen, mag je op alles proefzitten én ontvang je persoonlijk interieuradvies op maat.

Bron: in samenwerking met Eijerkamp

Lees verder onder de advertentie