WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

5x retro in huis

Donkere kleuren, hout, aaibare stoffen en heerlijk loungen. Allemaal dingen die bij ons opkomen als we aan de jaren ‘70 denken. Houd jij ook van een vleugje retro in huis? Met deze 5 stappen creëer jij binnen no-time een retro loungeplek. (in samenwerking met Zuiver)Retro loungen

1. Donkere kleuren

Donkere kleuren zijn weer terug van weggeweest. Denk aan: blauw, groen, grijs, cognac, bruin en oranje. Combineer met wit om een frisse draai te geven aan dit retro kleurenpalet.

2. De juiste materialen

Bij een retrolook horen duurzame en tijdloze materialen. Combineer bijvoorbeeld marmer met warm notenhout en zachte texturen. Ben jij niet bang voor een beetje spanning? Ga dan voor een sidetable met gouden pootjes om het plaatje af te maken.

3. Aaibare stoffen

Een must in ieder interieur: een mix aan texturen en materialen. Complimenteer het kille van marmer en het harde van hout met zachte, aaibare stoffen als wol. Met velours krijgt jouw retro interieur een luxe uitstraling.

4. Accessoires

Het ultieme accessoire voor een loungeplek is natuurlijk een platenspeler. Maar denk ook aan een verzameling oude vazen in verschillende hoogtes, kleuren en materialen. Een heleboel planten in potten en macramé-hangers maken het plaatje af.

5. Loungen

Dé woonkamertrend van de jaren ’70: een zitkuil. Dat is ons anno 2017 net iets te rigoureus. Wij gaan voor de moderne versie van die grote, bruine leren stoelen waar je zo heerlijk in weg kon dromen. De Zuiver Lazy Sack loungestoel met hocker is wat ons betreft de perfecte kandidaat. Retro, super comfortabel (hallo dikke, zachte kussens!) en de juiste kleur. De Lazy Sack Hocker kun je ook prima als extra zitplek gebruiken tijdens een feestje. Loungen maar!

Bron: in samenwerking met Zuiver

nog meer: Samenwerking