Quiz: welke geur past bij jouw woonstijl?

beeld vtwonen Beeld

Een compleet gestyled interieur is pas af als het ook lekker ruikt. Daarom zijn er nu geuren die je kunt koppelen aan verschillende woonstijlen in een strak design. Interior en lifestyle influencer Manon ging je voor en laat zien hoe je geur een passende plek geeft in huis. (in samenwerking met Glade)

Lees verder onder de advertentie


Wie mij al een tijdje volgt op mijn interieur account weet dat ik dagelijks het liefst aan het rommelen ben in huis. Elke keer verander of verplaats ik wel weer wat. Mijn vriend wordt soms gek van mij, haha! Nu we weer richting de zomer gaan, vind ik het vooral fijn om flink op te ruimen. Zo verander ik ook het een en ander en dat geeft weer een frisse en gezellige boost aan mijn interieur. In het voorjaar haal ik ook altijd wat meer planten en groen in huis. Ik werk natuurlijk veel vanuit huis, dus ik moet me daar ook wel fijn voelen. Ik krijg veel meer inspiratie in een rustige maar ook gezellige omgeving. Ook ben ik veel productiever als het huis opgeruimd en gezellig is.

Nieuw seizoen, nieuwe look

Per seizoen wissel ik veel af met kleuren en items in huis. Cognac en khaki zijn twee tinten die ik nu rond deze tijd weer erg leuk vind. Ik tover oude meubeltjes bijvoorbeeld om door ze een lik verf te geven. Bijvoorbeeld een frame van een spiegel, een tafel, you name it! Zo kan ik ieder seizoen afwisselen met wat ik al in huis heb staan, door het gewoon een nieuwe look te geven. Dat kan ook door verschillende materialen zoals hout en leer toe te voegen. Mooie leren kussens op de bank, of nieuwe leren handgreepjes op een simpel kastje van Ikea. Ook krijg ik aan het begin van het voorjaar altijd weer zin om nieuwe planten neer te zetten, voor een wat meer ‘botanische uitstraling’. Ik vind palmplanten erg mooi, maar ook de vijgenplanten staan prachtig in ons interieur. Bloemen op tafel vind ik ook heerlijk!

beeld vtwonen Beeld


Wat ruikt het lekker

In de woonkamer (waar de gasten als eerst binnenkomen) vind ik het sowieso heel fijn als het lekker ruikt. Altijd leuk om te horen: wat ruikt het hier lekker! Omdat ik daar niet de hele dag mee bezig wil zijn, hebben we nu een automatische spray van Glade in de woonkamer staan. De spray komt uit de nieuwe Elegance-lijn en met het stijlvolle ontwerp en de luxe uitstraling staat ie mooi in ieder interieur. Bij ons neutrale Scandinavische interieur blendt hij heel mooi in, want witte tinten komen overal in onze woning weer terug.

De sense & spray is een apparaat dat werkt met een bewegingssensor en parfum verspreidt wanneer je langsloopt. Maar hij heeft ook een boost-knop voor directe geur verspreiding. Iedere keer als we visite hebben, krijgen we weer complimenten over hoe fris het huis ruikt, alsof er net flink gepoetst is, haha.

beeld vtwonen Beeld


Favoriete geur

Er zijn in totaal 3 geuren uitgebracht, Sea Minerals & Magnolia, Pink Rose & Meringue en Vanilla & White Orchid. Die laatste is mijn favoriet. Hij is erg zoet, maar ook fris door de bloemen. Een goede combinatie. Vooral omdat bloemen mij herinneren aan de zomer en mijn jeugd. Ik woonde midden in de natuur en daar rook het ook altijd zo fris en bloemig. In ons Scandinavische interieur past de Vanilla & White Orchid erg goed omdat hij heel subtiel ruikt. Een zachte geur die niet ‘te aanwezig’ is. Net zoals ons interieur ook erg natuurlijk en rustgevend is. Wij zijn fan! Alledrie de geuren zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Kruidvat en Blokker.

Ontdek welke geur bij jouw woonstijl past. Doe de quiz.

Manon (@interiorbynon) is succesvol op Instagram en YouTube met foto’s en video’s over reizen, trends, make-up, fashion, lifestyle en sinds kort mommy gerelateerde onderwerpen.

Bron: in samenwerking met Glade

Lees verder onder de advertentie