WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Project buiten zitten: originele tuinmeubels

In de zomer kun je buiten niet zonder een fijne tuinset, met een stevige tafel en lekkere stoelen. Maar hoe leuk is het om daar een origineel buitenmeubel naast te zetten of voor een onverwachte variant te kiezen? Wat dacht je van een loungebed, een schommelstoel of een echte barset? Laat die oneindige dagen maar komen. (in samenwerking met Hartman)

Een bed voor overdag

Een daybed voor buiten is een kruising tussen een loungebank en een futon. Heerlijk om in de zon op in slaap te dommelen. Met een lekker dik matras, een aantal mooie buitenkussens en dat toffe vloerkleed voor buiten creëer je de perfecte loungeplek voor de zomer. En het leuke is: je maakt ‘m gemakkelijk zelf met behulp van een aantal pallets.

Zwieren maar!

Heb je een klein buiten maar is het zeker je favoriete (lounge)plek in de zomer? Doe jezelf zo’n heerlijke hangstoel cadeau. Het liefst eentje waar je met z’n tweetjes knus op of in kunt zitten. Een kussentje in de rug en een wijntje in de hand en het ultieme loungen doe je al wiegend met je benen lekker los. Heb je meer ruimte? Maak dan zelf een robuuste houten schommel of schommelbank.

Lekker barhangen

Het buitenplezier verlengen tot laat in de avond? Met de mooie Sophie barset organic voor buiten met verhoogde barstoelen is het voortaan iedere dag een feestje in jouw tuin. De Sophie barkruk heeft een speciaal voorgevormde curve in het rug- en zitgedeelte waardoor je lekkerder en vooral langer wilt blijven zitten. Daardoor is deze set ook ideaal om lekker aan te tafelen én nog even na te borrelen.

Ga jij voor een ingetogen tuinborrel of Ibiza-lounge-achtige party tunes? Aan deze prachtige teakhouten bartafel wil iedereen nog wel even blijven hangen. Net als de Sophie studio organic tuinset kan de barset het hele jaar door buiten blijven staan.

Proberen

Wil je het fijne zitcomfort van Sophie zelf ervaren? Probeer deze dan bij een Hartman dealer. Ga naar www.hartman.nl voor meer informatie en vind een dealer bij jou in de buurt.

Bron: in samenwerking met Hartman

nog meer: Samenwerking