Ook goede wifi ná je verhuizing

beeld vtwonen Beeld

Van het regelen van verhuisdozen tot het omzetten van je internet abonnement: bij een verhuizing komt er veel op je af. In het tv-programma vtwonen verhuist krijgen de deelnemers onverwacht hulp en staat een dreamteam van vrienden én vakmannen op de stoep. Maar ook zonder presentator Kees Tol en zijn klussers kan verhuizen fun zijn. En een stuk makkelijker dan je denkt. (in samenwerking met KPN)

Lees verder onder de advertentie

Ieder nadeel heb z’n voordeel

Om een verhuizing zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, neem je een kijkje in ons online Woondossier Verhuizen. Daar vind je volop praktische tips – zeker met betrekking tot de planning. Belangrijk, want tijdsdruk en stress zijn dompers op de voorpret. Terwijl je je met o.a. deze tips juist verheugt op de verhuizing!

  • Sla opruimgoeroe Marie Kondo er op na; een verhuizing is hét moment om afscheid te nemen van overtollige ballast. Does it spark joy? Nee? Weg ermee! Zo maak je ruimte voor nieuwe woonitems.
  • Je nieuwe stek is een blanco canvas, een plek waar je de mooiste (Pinterest)plannen tot uitvoering kunt brengen. Maak een frisse start en creëer een compleet nieuwe woonstijl.
  • That’s what friends are for… Voel je niet bezwaard en schakel de hulp in van vrienden. Vele handen maken licht werk en na een dag hard werken hebben jullie eindelijk weer eens tijd om bij te kletsen. Vanzelfsprekend met een borrel en een bite in de fonkelnieuwe keuken.

Wel zo fijn, altijd en overal online

Over het algemeen verhuis je ook je internet verbinding best makkelijk door je modem in het oude huis uit te prikken en op het nieuwe adres weer in te prikken. Lekker doe-het-zelf! Bij KPN kun je zelfs doorgeven op welke dag je gaat verhuizen, zodat je geen dag offline hoeft te zijn.

Mocht je er zelf toch niet helemaal uit komen, ga dan niet onnodig lopen aanrommelen met aansluitingen en apparaten. De gratis monteurs van KPN helpen je graag met het verhuizen van je internet, TV en telefoonverbinding. Ze zorgen voor goede wifi in alle hoekjes en gaatjes, van de wijnkelder tot de walk-in-closet. Home is where the wifi is!

beeld vtwonen Beeld

Tune in

Trouwens ook als je niet gaat verhuizen, reken je makkelijk af met een haperende wifi-verbinding. De Wifi Tuner van KPN is een online tool waarmee je simpel en snel het bereik en de kwaliteit van de wifi in jouw huis checkt. En ontdekt de Wifi Tuner problemen of verbeterpunten, dan ontvang je een gratis oplossing op maat.

Bron: in samenwerking met KPN

Lees verder onder de advertentie