Om deze verlichtingstrends kun je niet heen

beeld vtwonen Beeld

Ken je dat? Je hebt je zojuist op de bank geïnstalleerd als alle lichten in de gang nog blijken te branden. Of die felle lamp boven je hoofd mag eigenlijk wel wat meer gedimd. Zuchtend weer opstaan? Dat kan slimmer! (in samenwerking met Philips Hue)

Een slim peertje

Gelukkig zijn er knappe koppen die verlichting inmiddels naar een hoger level hebben getild. Want er kan veel meer dan je denkt en nee, dat is niet alleen voor gadget-freaks. De zuinige led-lamp is allang geen nieuwtje meer, maar gekoppeld aan je wifi netwerk wordt dit écht ‘slimme’ verlichting. Zo zijn er slimme fittingen, slimme stekkers en slimme lampen, die via je wifi-netwerk en je tablet of smartphone te bedienen zijn. Zo hoef jij niet meer van die bank. Smart, toch?

Veiligheid voor alles

Ben jij ook in de weer met het instellen van timers op je lampen, als je wat langer van huis bent? Wie geen zin heeft te stoeien met de ouderwetse stopcontacttimers gebruikt nu slimme verlichting. Met de Hue white ambiance starter kit van Philips schakel je niet alleen vanaf de bank of vanuit bed de lampen aan en uit, maar ook vanaf je vakantieadres of je werk. Ook fijn: nooit meer in een donker huis thuiskomen.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Beken kleur

Ledverlichting heeft méér. Namelijk kleur. Altijd goed tijdens een feestje natuurlijk, maar kleur brengt ook je dagelijkse interieur tot leven. Met de Hue-lampen en de app kun je volop spelen. Wat dacht je van een subtiel zachtroze schijnsel in de babykamer? Of warm licht, gemengd met een zweem van de accentkleur van je woonkamer? Zo krijgen die zorgvuldig uitgekozen accessoires nog meer diepte. Je dagritme vaart er ook wel bij. Voor een lekkere energie boost in de ochtend stel je fris wit licht in en in de avond juist een warme ontspannen tint, zodat je lekker in slaap valt.

Een streepje licht

Het Colosseum, de Eiffeltoren; indrukwekkend overdag, maar ronduit sprookjesachtig in de avond door de belichting. Dit wondertje kun je nu ook thuis verrichten. Licht dat prachtige dressoir uit door er een led-lichtstrip achter of onder te plaatsen. Werkt ook prima op keukenkastjes en achter de televisie. Easy does it: de Hue lightstrip plus installeer je zelf. Je knipt de strip op maat of koppelt er eenvoudig verlenging per meter aan. En met de plakstrip aan de achterzijde zit hij in no time vast waar je maar wilt.

Ga voor meer informatie ga naar www.meethue.com.

Bron: in samenwerking met Philips Hue

Lees verder onder de advertentie