WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Deze accessoires maken van de badkamer een heerlijke oase

De badkamer is meer dan een functionele ruimte. Het is de plek die in het teken staat van een fris begin en een ontspannen einde van de dag. Een plek die zo persoonlijk is dat het ook die sfeer verdient. Eén manier om je smaak door te voeren in de badkamer? Met mooie kranen.

In samenwerking met hansgrohe

Kranen & douches in 5 verschillende kleuren

Een badkamer naar eigen smaak en wens inrichten is tegenwoordig eenvoudiger dan ooit. Kleur speelt daarin een grote rol. Daarom zijn er – naast de regendouche Raindance Select Powderrain en de Talis E kranen – veel badkameraccessoires in verschillende kleuren verkrijgbaar bij hansgrohe. Superfijn: ze zijn nu uit voorraad leverbaar. Denk aan mat zwart en – wit, maar ook metallic varianten als ‘Polished Gold Optic’, ‘Brushed Black Chrome’ en ‘Brushed Bronze’. De Talis E kranen passen met hun elegante vorm en luxe design in elke badkamer. Ga bewust voor verschillende kleuraccenten of kies één mooie basistint. Geruststellend voor de liefhebbers van klassiek: ook chroom is nog steeds een stijlvolle optie.

Dansen onder de douche

Ga voor een consistente uitstraling en kies een douche in dezelfde kleur als de kraan. De regendouche Raindance Select Powderrain van hansgrohe, bijvoorbeeld. Die heeft drie verschillende standen: variërend van fluweelzachte druppels tot een krachtige massagestraal. Hoe zo’n ‘powderrain’ precies voelt? Dat wil je zelf meemaken, maar denk aan een unieke douche-ervaring dankzij de zacht omhullende microdruppels. Veranderen van straal? Met de Select knop wissel je in één klik. Zo is dat spa-gevoel altijd binnen handbereik. Ook prettig: de QuickClean-optie zorgt voor supersnelle kalkverwijdering.

Mat zwart

De stoerste van allemaal: mat zwart. Deze kleur is gewild en dat is natuurlijk niet voor niets. Het zwart is een tegenhanger voor het vele chroom en wit dat jarenlang badkamers domineerden. Bovendien biedt zwart een sterke basis die past bij vrijwel iedere stijl.

vtwonen-hansgrohe-kranen

Mat wit

Origineel en minstens zo stijlvol als zwart zijn de kranen in mat wit. Het wit zorgt voor een serene, spa-waardige uitstraling die niet zou misstaan in een Scandinavisch interieur.

Polished Gold Optic

Een gouden kraan is echt een blikvanger. Het geeft de badkamer een luxueus gevoel. Polished Gold Optic past perfect binnen een vrouwelijke badkamer, maar werkt ook goed als blikvanger binnen een meer ingetogen interieur.

Brushed Black Chrome

Het glanzende zusje van het stoere mat zwart: Brushed Black Chrome. Deze kleur contrasteert tegen een witte muur waardoor de kraan nog beter uit de verf komt. In een industriële badkamer zonder voegen staat deze metallic kleur extra spannend.

vtwonen-hansgrohe-brushedbronze

Brushed Bronze

Een bronskleurige kraan geeft precies die warme uitstraling die in badkamers nog weleens ontbreekt. Brushed Bronze geeft een rijk gevoel en is nóg mooier in combinatie met groen. (Groene muur te heftig? Dan volstaat een plant natuurlijk ook).

Meer weten over de verschillende gekleurde kranen en douches van hansgrohe? Bekijk hansgrohe.nl/kleur.


nog meer: Samenwerking