Je badkamer stylen? Begin met de kraan

beeld vtwonen Beeld

Niets mis met kranen van hoogglans chroom in de badkamer. Maar wel een tikje saai als je weet dat er nog zo veel meer mogelijkheden zijn. Vier voorbeelden van hoe een gekleurde kraan jouw badkamer een eigen sfeer geeft. (in samenwerking met Grohe)

Lees verder onder de advertentie

Industrieel of juist chique

In aflevering 4 van vtwonen verhuist zie je hoe de badkamer een complete metamorfose krijgt met donkergrijze, bijna zwarte kranen in de hoofdrol. Ze zijn stoer en tegelijk ingetogen en komen prachtig tot hun recht als ze een contrast vormen met een witte of lichtgrijze muur. Er ontstaat dan al snel een industriële sfeer. Het bijzondere van graniet is dat het de badkamer ook iets chics kan geven, bijvoorbeeld gecombineerd met een marmeren wastafelblad.

Vleugje luxe

De kleur koper als moderne blikvanger in je badkamerinterieur. Wie had dat tien jaar geleden kunnen voorzien? Koperen kranen met een modern design geven je badkamer een prachtige schittering, vooral tegen een achtergrond van steen, marmer of beton. Maar ook een Scandinavisch badkamerinterieur kan eigenlijk niet zonder. De roze gloed van de design kraan matcht prachtig met de zachte tinten en strakke lijnen, zeker als je er ook je handdoeken en ander badkamertextiel op afstemt. De badkamer wordt een oase van rust, eenvoud en functionaliteit.

Baden in goud

Niet alleen het paleis van Versailles heeft gouden kranen. Ook jij kunt in jouw badkamer de dag in alle luxe beginnen en ook weer afsluiten met een beetje bling. In hoogglans roept deze afwerking een sfeer van verfijning en klassieke luxe op. In geborstelde uitvoering geeft het jouw badkamer een moderne en tegelijkertijd retro charme. Donkere én lichte badkamerinterieurs worden er nog mooier van.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Supersubtiel

Laat je je niet zo snel van de wijs brengen door kleur en blijf je liever iets dichter bij de vertrouwde chromen kranen? Dan kun je altijd nog voor het subtiele nikkel gaan, een tint tussen zilver en goud in. Een mooie lichte kleur heeft zo’n natuurlijke uitstraling dat hij niet snel botst. Hij past hierdoor bij licht en donker, bij marmer, beton en hout. Een allemansvriend dus, maar wel een aangename.

Wil jij ook meer kleur in je badkamer? De kranen, douches en accessoires van GROHE Colours zijn er in Hard Graphite, Cool Sunrise, Warm Sunset en Nickel. Het oppervlak van de kranen is drie keer harder en tien keer krasbestendiger dan chroom. Hierdoor blijft ook de kleur mooier. Wat jouw woonsmaak ook is, met kranen in de juiste kleur wordt jouw badkamer een tweede woonkamer.

Bron: in samenwerking met Grohe

Lees verder onder de advertentie