WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Voor iedere woonstijl een badkamer

De badkamer wordt meer en meer een leefruimte waar we veel tijd in doorbrengen. Fijn als die plek ook aansluit bij je persoonlijke woonwensen. Dus of je nu van de pastelkleuren bent, kiest voor klassieke vormen of dat je hart sneller gaat kloppen van industrieel: bij iedere woonstijl past een badkamer. (in samenwerking met vtwonen baden by alterna)

Romantisch

In de romantische badkamer vind je niet alleen zachte handdoeken, bloemen, ronde vormen en warme kleuren, nee, een vleugje robuust is hier ook heel welkom. Als het even kan staat er in deze badkamer een bad, het liefst vrijstaand. De Tub uit de vtwonen baden collectie heeft het allemaal: een echte blikvanger uit één stuk, maar wel met sierlijke dunne randen. De perfecte mix van stoer en elegant dus. En dan nu de deur op slot, lichten gedimd, kaarsjes aan en relaxen maar.

Landelijk

Back to nature, dat is waar het allemaal om draait in de landelijke badkamer. Ongepolijst en stoer met natuurlijke materialen als hout, beton en bamboe. Een decoratieve houten ladder voor de handdoeken, een kleurenpalet van warme tinten als zand, bruin en grijs op de wanden en de vloer. En douchen … dat is een ervaring apart. Met de grote Curve hoofddouche van vtwonen baden voelt douchen aan als een
tropische plensbui. Eén met de elementen en daarna afdrogen met een zachte hammamdoek, dat is pas echt tot rust komen.

Industrieel

Tierlantijnen zijn aan de liefhebber van de industriële stijl niet besteed. In deze badkamer een mix van ambacht, stoere materialen, vintage vondsten en vooral niet teveel poespas. Bijzondere blikvangers krijgen hier alle aandacht. Zoals de badplank ‘de Board’ uit het vtwonen baden assortiment. Zo heb je tijdens het badderen altijd een boek, drankje of tube doucheschuim binnen handbereik. Gemaakt van doorleefd, massief eikenhout – eerder ook wel gebruikt in bijvoorbeeld treinstellen – en voorzien van een ingebouwde afvoer. Voor een badmoment met een stoer randje.

Basic

Less is more: als dit ergens van toepassing is dan is het wel bij een basic woonstijl. In deze badkamer is tot rust komen het belangrijkste. De kleuren zijn neutraal (naturel, wit of zwart), de vormen niet te ingewikkeld. Schoonheid zit ‘m in eenvoud. Shell uit de vtwonen baden collectie is een wastafel die opgetrokken lijkt uit z’n onderkast. De afgeronde hoeken, het gebrek aan grepen en keuze uit de kleur Graphite of Powder White maken van dit meubel een echte musthave. Ook zo fijn: zelfsluitende lades houden de basic sfeer ook echt basic en bieden heel veel opbergruimte voor alles wat je liever uit het zicht houdt. Thuis-spa waardig dus.

Bron: in samenwerking met vtwonen baden by alterna

nog meer: Samenwerking