High-tech snufjes voor jouw huis

beeld vtwonen Beeld

Leuk, al die high-tech snufjes, maar hoe ga je dat in hemelsnaam in jouw huis toepassen? Moeten alle muren open voor de bedrading? Is het alleen mogelijk voor nieuwbouwhuizen? Wij zochten het voor jou uit. (in samenwerking met Busch-Jaeger)

Dromen komen uit

In gedachten zie je jezelf al zitten met je smartphone. Niet pratend tegen Siri, maar tegen je free@home-app. Deze dagdroom is niet alleen bestemd voor het huis van de toekomst, dat over een paar jaar zelf de boodschappen bestelt. Vanaf nu kan iedereen gebruik maken van domotica, zowel in nieuwbouwhuizen als in bestaande woningen met Busch-free@home® Wireless. Wil je weten hoe dat eruit zou kunnen zien? Bekijk dan de toepassingen in deze video van Busch-free@home®.

Ideaal voor nieuwbouw en bestaande bouw

Met Busch-free@home® Wireless is slim wonen gemakkelijker dan ooit. Zowel voor nieuwbouwhuizen als bestaande woningen. Sensoren, aktoren en de intelligente besturing worden zonder extra bedrading aan elkaar verbonden. Wijzigingen aan de muren en hak- en breekwerk zijn dan ook niet nodig. Jaloezieën, verlichting, verwarming, airco en deurcommunicatie zijn zo makkelijk op afstand te bedienen. Via je laptop of tablet kun je precies instellen hoe je wilt dat alles functioneert. Daarna is het een kwestie van een druk op de knop of van spraakbesturing en jouw slimme huis doet wat je wilt. Word een dirigent van je eigen woning.

Spraakbesturing

Het werd al eerder genoemd: spraakbesturing. Maar werkt dat nou echt? Het antwoord is simpel: ja. Door de spraakbesturing te activeren in de Busch-free@home®-app, kun je energie, comfort en veiligheid besturen door eenvoudige, gesproken opdrachten. Daar heb je geen speciale commando’s voor nodig, je zegt gewoon wat je wilt dat er gebeurt. Bijvoorbeeld: “Gordijnen dicht in woonkamer.” Nadat het systeem de opdracht heeft uitgevoerd, krijg je daar een –gesproken- bevestiging van. De natuurlijke manier waarop dit werkt is typerend voor het hele free@home-systeem. De bediening is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt.

Lees verder onder de advertentie

Over Busch-free@home

Busch-free@home® Wireless van Busch-Jaeger, is een huisbesturingssysteem dat van elk huis eenvoudig een intelligente omgeving maakt. Favoriete instellingen zijn te kiezen met een slimme schakelaar op de wand of (op afstand) met tablet of smartphone. Intuïtief, praktisch, comfortabel en energie-efficiënt. Kijk voor meer informatie op www.busch-jaeger.nl. Wil je zien hoe free@home werkt? Bekijk dan het youtube-kanaal van Busch-Jaeger eens.

Bron: in samenwerking met Busch-Jaeger

Lees verder onder de advertentie