WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hallo goede nachtrust: zo ga je opgeladen de feestdagen tegemoet

Lekker uitgerust de feestdagen in? Prio nummer één is een comfortabel bed. Zo’n bed om heerlijk in weg te doezelen en waar we ons op koude winterochtenden graag nog een keer (of twee) in omdraaien.

In samenwerking met Totaalbed

roze bed

Veel mensen kunnen niet wachten op alle gezelligheid aan het eind van het jaar. Lekker lang tafelen met familie en vrienden, het huis gezellig maken met kaarsen… een fijn vooruitzicht, maar er komt in deze periode ook veel op je af: eindejaarsdeadlines, cadeaus regelen en ga zo maar door. Dit kan een hoop stress opleveren, ook omdat er minder tijd voor jezelf en voor ontspanning is. Hoe kom je toch maximaal tot rust in deze hectische tijd van het jaar?

De kracht van comfortabel slapen

Met de drukke feestdagen in aantocht, is het extra belangrijk om op tijd je rust te pakken. Onderschat daarbij de kracht van een goed matras en het juiste dekbed niet! Bij Totaalbed hebben ze naast een brede collectie ook alle kennis om je van deskundig advies te voorzien. Met andere woorden: je kunt rekenen op persoonlijk slaapadvies op basis van je postuur, wensen en voorkeuren en eventuele lichamelijke klachten. Daar heb je nog eens wat aan.

zwart bed

De ene slaper is de andere niet

Neem alleen al het matras: waar de één graag lekker ‘wegzakt’ in het matras, houdt de ander meer van stevig. Ook de manier waarop je slaapt – op je zij, rug of buik – speelt een belangrijke rol. Twijfel je welk matras het best bij je past? Ga dan vooral even proefliggen in een van de winkels, of ontdek het online met de handige matraswijzer van Totaalbed.

Lig je op vrije dagen graag wat langer in bed? Ga dan voor een elektrische boxspring met verstelbaar hoofd- en voeteneind.

Luxer wordt het niet!

Luxe uitslapen

De keuze voor een dekbed is al net zo persoonlijk. Ben je een koukleum of heb je het snel warm? Lig je graag onder een licht of juist wat zwaarder dekbed? Synthetisch, wol of dons, er is voor elk wat wils. Blijf je op vrije dagen graag wat langer in bed liggen, dan is een elektrische boxspring met verstelbaar hoofd- en voeteneind helemaal comfortabel. Boekje erbij, of een zondags ontbijtje: luxer wordt het niet!

Ook volledig opgeladen het nieuwe jaar tegemoet? Voor iedere slaper is er bij Totaalbed passend slaapcomfort. En om er zeker van te zijn dat het ligcomfort perfect is, mag je op alle boxsprings en losse matrassen negentig nachten proefslapen.

nog meer: Samenwerking