WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

5x tips voor een goede nachtrust

Een warm dekbed, een zacht kussen en als het even kan de geur van versie koffie: goedemorgen wereld! Wat voor slaper ben jij? Een goede nachtrust en energiek opstaan heeft alles te maken met het juiste comfort. De perfecte matras bestaat, voor iedereen. Heb jij ’m al gevonden? Wij zetten 5 weetjes over een goede nachtrust (en dus een goede matras!) op een rij. Wist je bijvoorbeeld dat je elke 8-10 jaar je matras moet vervangen? (In samenwerking met Auping)Auping bed

1. Fris slapen

We verliezen elke nacht zo’n 350 cc aan vocht. Dat is 1.200 liter in 10 jaar! Kies daarom voor een matras gemaakt van ventilerende materialen, zodat je altijd fris slaapt. Vergeet ook je slaapkamer niet te ventileren. Laat ventilatieroosters altijd open, en laat klepraampjes open als je thuis bent.

2. Draaien maar!

Ben jij een onrustige slaper? In onze slaap draaien we zo’n 30 keer. Dankzij de unieke pocketveren in de Auping matras kun je makkelijk draaien zonder wakker te worden. Deze veren vormen het hart van iedere Auping matras.

Goedemorgen wereld

3. Slaapcoach nodig?

De Better Days app van Auping laat zien hoe je slaapt en geeft tips voor een betere nachtrust. Hij heeft bijvoorbeeld een intelligente wekker die je wekt op het juiste moment in je slaapcyclus. Hiervoor verzamelt hij vijf nachten lang slaapdata, zoals slaapduur en draaimomenten. Ook brengt hij in beeld hoe recht je rug ligt op je huidige matras. Op basis van jouw slaapvoorkeuren en lichaamsbouw laat hij zien hoe je zou slapen op een andere matras. Het resultaat: een persoonlijk slaapprofiel dat je helpt bij het vinden van de perfecte matras.

4. Laagjes

Word jij weleens wakker met een stijve rug? Auping matrassen zijn opgebouwd uit lagen voor de perfecte ondersteuning. De comfortlagen zijn gemaakt van duurzaam natuurlatex. Dit geeft een prettig gevoel van veerkracht en zachtheid. Je hoeft ze ook nooit te draaien of te keren. Fijn!

5. Duurzaam

Jaarlijks worden er 1,2 miljoen matrassen bij het grofvuil gezet om te worden vernietigd. Zonde, want ze kunnen prima worden gerecycled. De matrassen van Auping bestaan grotendeels uit herbruikbare materialen. Verder zijn ze milieuvriendelijk geproduceerd in de eigen productielocatie in Deventer. En… Auping neemt je oude matras terug voor verantwoorde recycling, ongeacht het merk.

Testen maar!

Heb jij de Better Days app getest? Kom met jouw slaapprofiel naar een Auping Plaza of geselecteerde Auping dealer. De informatie uit jouw slaapprofiel geeft de adviseurs inzicht in je wensen en behoeftes. Samen ontdekken jullie jouw persoonlijke voorkeuren. Nieuwsgierig naar het hele assortiment? Ga dan naar auping.nl. Hier vind je ook een Auping winkel bij jou in de buurt.

Bron: in samenwerking met Auping

nog meer: Samenwerking