WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Gezien op tv: 3 DIY’s voor de woonkamer

In aflevering 6 van ‘Zelf aan de slag’ werd de woonkamer van Rachida en Steven uit Amsterdam onder handen genomen door stylist Leonie Mooren. De woonkamer had na 7 jaar een opfrisbeurt nodig en moest vooral worden teruggewonnen van de kinderen. Er werd veel geklust, waaronder aan een DIY tv-kast, radiator-ombouw en speelgoedkist. Heb jij het klusvirus ook te pakken? Ready, set, go! (in samenwerking met KARWEI)

DIY tv kast

Tv-kast

Vaak een lastige kwestie in de woonkamer: waar komt de tv? In Amsterdam werd een strakke kast gemaakt met genoeg opbergruimte en open kastelementen voor items waarmee je wilt pronken. Verliefd geworden op deze blikvanger? Zo maak je het zelf!

DIY speelgoedkist en bureau

Speelgoedkist met bureauplank

In aflevering 6 werd een houten speelgoedkist hergebruikt om een kinderbureau te maken. Heb jij geen kist en wil je toch aan de slag met deze DIY? De speelgoedkist maak je ook zelf.

DIY radiator-ombouw

Radiator-ombouw

Tja.. de verwarming is niet bepaald het mooiste item in huis. Daarom zijn wij fan van de radiator-ombouw. Dit keer werd er een strakke, ‘hoge’ versie gemaakt in off-white. De topplank is van robuust vurenhout. Deze is dankzij magneetsluitingen te verwijderen, waardoor de radiator alsnog bediend kan worden. Handig!

Bron: in samenwerking met KARWEI

nog meer: Samenwerking