WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zó blijft de nieuwe vloer een plaatje

Met een entreemat die overuren draait zit je nooit meer met een huis vol modderstappen. Glipt er toch een modderspetter langs de deurmat, zorg dan dat er iets op de vloer ligt dat tegen een stootje kan. Lees hier met welke entreematten de winter lekker buiten blijft.

In samenwerking met Forbo

vtwonen 12-2020 | forbo eetkamervloer grijs en grijze stucmuur en marmeren tafel en designstoelen
Vloer Novilon 2416 uit vtwonen collectie

Houd de vloer schoon

Net het hele huis gedweild, loopt er wéér een modderspoor naar de koelkast. Heerlijk, die winter, totdat ie spontaan binnenwandelt. De oplossing is even simpel als stijlvol; een goede entreemat maakt een einde aan viezigheid in huis. Met Forbo Coral begint een warm welkom bij de voordeur.

Schone deurmat

Een Coralmat laat graag over zich heen lopen; uit onderzoek blijkt dat na twee stappen de helft van het vuil en vocht onder schoenen verdwenen is. Nóg een paar stappen en de zolen zijn schoon. Of het nu regent, sneeuwt of de kinderen rechtstreeks vanuit de zandbak het huis binnenrennen: de mat houdt het vuil buiten. Zo maakt vuil geen schijn van kans.

vtwonen 12-2020 | forbo coralmat bij entree met blauwe deur en antiek kastje

Of het nu regent of sneeuwt: de mat

houdt het vuil buiten.

Onverwoestbare vloer

Glipt er toch modder langs de deurmat? Zorg dan dat de vloeren het kunnen hebben. Schone en stijlvolle vloeren bepalen immers voor een groot deel de sfeer in huis. Ook daarvoor heeft Forbo de ideale oplossing: de vtwonen collectie Novilon vloeren. Novilon is geluiddempend, makkelijk in onderhoud, kras- en slijtvast en duurzaam. Van hout- tot betonlook: ze zijn in maar liefst zestien kleuren verkrijgbaar, dus er is voor elke woonstijl een vloer te vinden. Ook fijn om te weten tijdens de koude wintermaanden: de vloer leent zich perfect voor vloerverwarming. Met schone voeten naar binnen, met warme voeten naar bed. Fijne winter!

Benieuwd hoe zo’n entreemat of vloer er bij jou thuis uitziet?

Meer weten over de Coral entreematten of vtwonen Novilon vloeren van Forbo? Ga naar forbo-flooring.nl/vloerenvoorthuis en bestel een staal of vind een dealer in de buurt.

nog meer: Samenwerking