De tv waar je naar blijft kijken

In samenwerking met Samsung

beeld vtwonen Beeld

Daar is hij dan, het ondergeschoven kindje van ons interieur: de wand die nooit iemand te zien krijgt, het doorkijkje dat nooit vastgelegd wordt. Simpelweg omdat daar altijd dat grote zwarte vlak, ook wel ‘televisie’ genoemd, hangt. En zeg nou zelf, het is een ontsierend groot ding waar we liever niet naar kijken als hij uitstaat. Maar daar is nu een oplossing voor, een tv die in een kunstwerk verandert als hij uitstaat. (in samenwerking met Samsung)

Lees verder onder de advertentie

TV when it’s on, ART when it’s off

Of een televisie ook een aanwinst voor je kamer kan zijn? Als je van kunst houdt, kunnen we deze vraag met een overtuigende ‘ja’ beantwoorden. Je favoriete series kijk je vanaf nu in de beste beeldkwaliteit als hij aanstaat en als hij uitgeschakeld is, kun je genieten van bijvoorbeeld je lievelingswerk uit Gallerie degli Uffizi: met The Frame van Samsung is deze magische combinatie mogelijk.

Omdat wij nogal gehecht zijn aan de met zorg uitgekozen stijl in onze woonkamers, zouden we het eeuwig zonde vinden om deze in één klap te verpesten met een lelijke televisie aan de muur. Maar een leven zonder beeldbuis is natuurlijk een heuse illusie. Samsung The Frame 2019 biedt het beste uit twee werelden. De QLED-technologie zorgt voor de beste beeldkwaliteit; ongelooflijk hoe scherp we onze favoriete series kunnen bekijken. Je ziet dat wij de kabel hebben weggewerkt, maar anders zie je maar 1 dunne kabel lopen, hierdoor zijn bijna alle ontsierende aspecten van een televisie uitgevlakt.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Matching lijst

De kers op de taart is volgens ons toch wel echt de verwisselbare lijst. Met de keuze tussen wit of zwart metaal en beige of walnotenhout zit er altijd iets bij waar je interieur mee matcht. Omdat de lijst heel simpel met een magneet bevestigd wordt, zou je ook kunnen afwisselen. In Jessica haar woonkamer speelt hout een hoofdrol – de akoestische panelen en het televisiemeubel zijn daar voorbeelden van – maar om daar een lekker contrast tegenover te knallen, kozen wij voor zwart. Ook tof bij de zwarte kozijnen en witte muren.

PRCHTG

beeld vtwonen Beeld

Allebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

Lees verder onder de advertentie

Bron: Samsung