De tv stylen: zo matcht hij prachtig in een mix van klassiek & design

beeld vtwonen Beeld

Een van de grootste uitdagingen van de zithoek of slaapkamer sfeervol stylen, blijft toch wel de tv daarin mooi op laten gaan. Gelukkig is er een oplossing: Samsung The Frame. Die heeft een lijst in een vtwonen-kleur en staat de tv uit, dan wordt het scherm een eyecatcher op zich.

Lees verder onder de advertentie

In samenwerking met Samsung

Dubbelrol

Samen een kerstfilm kijken en proostend het jaar inluiden bij de klok op tv: in december staat de televisie net even wat vaker aan. Het is ook de tijd van het jaar om het huis extra sfeervol te maken. Daar is ie: Samsung The Frame, een televisie en kunstwerk ineen.

De tv kan matchen bij álle woonstijlen. Benieuwd hoe de tv matcht in een sereen & aards interieur? Ontdek hier hoe mooi de tv versmelt in dit ton sur ton interieur.

Voor iedere mood ’n passend werk

Staat de tv aan? Door het qled-scherm geeft Samsung The Frame haarscherp beeld en levendige kleuren, ongeacht lichtinval of kijkhoek. Is de televisie uitgeschakeld, dan verandert het scherm in een blikvanger aan de muur. Met in plaats van een zwart vlak een afbeelding van een meesterwerk. Daarvoor is te kiezen uit ruim 1200 kunstwerken. Voor iedere mood en smaak is een passend werk, van Rembrandt tot Van Gogh en van indrukwekkende natuurfoto tot minimalistisch design.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

“De lijst in vtwonen-kleur Terra past perfect bij een eigentijds interieur”

Mix van klassiek & design

Samsung The Frame hangt, net als een echt kunstwerk, mooi strak en plat tegen de muur, met een lijst die verkrijgbaar is in dertig vtwonen-kleuren. Daarmee kun je de tv naadloos in je interieur laten opgaan, of dat nu heel subtiel is of juist wat opvallender. ‘Ga bijvoorbeeld voor een mix van klassiek en design’, tipt stylist Cleo Scheulderman. ‘Ronde vormen, een strakke lamp met franjes en warme materialen, zoals velours, creëren een eigentijdse versie van de boudoirsfeer uit de jaren 20. De vtwonen-kleur Terra, op de muur en lijst, past daar perfect bij.’

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Ook een kunstwerk aan de muur?

En wil je meer weten over Samsung The Frame en de exclusieve vtwonen-lijstkleuren? Ontdek alle mogelijkheden op samsung.com.

Bron: In samenwerking met Samsung | vtwonen 13-2020 Styling Cleo Scheulderman | Fotografie Jeroen van der Spek

Lees verder onder de advertentie