De natuur in huis halen? Zo doe je dat

beeld vtwonen Beeld

De herfst is een prachtig seizoen om erop uit te trekken. Is het buiten guur en regenachtig? Dan halen we de natuur gewoon naar binnen: met pure materialen, aardse kleuren, grote planten en een duurzame Marmoleum vloerbedekking.

Lees verder onder de advertentie

In samenwerking met Woninginrichting-Aanhuis.nl

Ode aan de natuur

Kies voor aardse kleuren zoals bruin, zandbeige en groen om een rustige basis te creëren. Dit kleurenpalet laat zich prachtig combineren met natuurlijke materialen. Denk aan ruw hout, natuursteen, wol en linnen. Lampen van riet, stro en palmbladen zorgen voor verrassend gefilterd licht. Met mooie planten haal je letterlijk de natuur in huis. Dus waarom niet eens lekker groots uitpakken met een boom in huis? Of houd het klein en vul een vaas met mooie herfsttakken.

Duurzame vloer

De natuur in huis halen, dat doe je natuurlijk met producten die de natuur zo min mogelijk belasten. Van gerecyclede items tot een milieuvriendelijke vloerbedekking met karakter. Stylist Frans Uyterlinde koos in aflevering 6 van ‘Weer verliefd op je huis’ voor de Marmoleum Concrete vloer van Forbo uit de vtwonen-collectie in de kleur Delta Lace. De vloer is geheel gemaakt van natuurlijke en biologisch afbreekbare producten. Hartstikke duurzaam dus!

Steenachtige structuur

Met zijn subtiele steenachtige structuur zorgt de Marmoleum Concrete vloer voor een warme en sfeervolle uitstraling. Precies waar het gezin uit Purmerend naar op zoek was: het marmeren ontwerp zoals we dat kennen van Marmoleum, maar dan nét iets strakker. Bijkomend voordeel is dat de clickvariant van deze vloer heel makkelijk te leggen is. En de vloer kan tegen een stootje – over duurzaam gesproken. Schoonmaken? Hop, even de dweil erover en klaar is Kees.

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Warm en knus

Een haard of houtkachel in de woonkamer geeft instant warmte en gezelligheid, zeker in combinatie met een heerlijke plofbank gevuld met kussens. Extra behaaglijk wordt het met vloerverwarming, wat zeer geschikt is in combinatie met Marmoleum. Uitgevoerd in neutrale warme of koele tinten beton, of met een fel kleuraccent erin als tegenhanger, staat deze vloer dus garant voor warme voeten. Is dat even goed nieuws voor de koukleumen onder ons!

Ook de natuur in huis halen met een duurzame vloer? Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl vind je de mooiste en meest milieubewuste Marmoleum vloeren.

Bron: In samenwerking met Woninginrichting-Aanhuis.nl

Lees verder onder de advertentie