WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

3x geuren die zorgen voor rust en warmte in huis

Home is where… we héél véél tijd doorbrengen, zeker de afgelopen maanden. Met het koude en knusse seizoen voor de deur wordt dat alleen maar meer. Extra warmte en sfeer geven aan je thuishaven? Met deze geuren voor in huis is dat een fluitje van een cent.

In samenwerking met Rituals

vtwonen-rituals-privatecollection

Bloemig, kruidig of juist fris; geuren zijn serieuze sfeermakers en beïnvloeden het humeur en gestel. Dat komt omdat reuk het enige zintuig is dat een directe invloed heeft op je emoties en herinneringen. Een geur kan een ruimte in huis echt maken of breken. Dat ze daar bij Rituals een neusje voor hebben, is geen geheim. Ook de drie nieuwe exclusieve geuren uit de Private Collection ruiken naar meer.

3 nieuwe favorieten

De Private Collection van Rituals bestaat uit drie collecties: Fresh, Floral en Rich. Wie van sprankelende en frisse geuren houdt, loopt warm voor Fresh. De Floral-collectie is een bloemige allemansvriend. Dol op kruidige, warme en wat zwaardere geuren? Dan is de Rich-collectie een schot in de roos. De drie nieuwe geuren zijn hierop een fantastische aanvulling. Het krachtige Sacred Saffron (Rich), fleurige Jade Vine (Floral) en de friszoete Goji Berry (Fresh) passen namelijk perfect bij deze tijd van het jaar.

vtwonen-rituals-privatecollection

Ontspannen & opladen

Ga voor geurstokjes, een interieurparfum of geurkaars en creëer in een handomdraai een huis waarin je moeiteloos ontspant en oplaadt. Laat je favoriete geur op verschillende plekken terugkomen; spray bijvoorbeeld wat op de gordijnen, kussens en bank. Fan van geurkaarsen? Maak het glazen potje schoon als de kaars op is en gebruik ’m als bloemenvaas of penselenhouder. Het fijne aan de collectie is dat de verpakkingen van de producten zo mooi is, dat je ze alleen dáárom al wil uitstallen in huis.

Krijg mini-geurstokjes cadeau!

Ontdek welke geur uit de Private Collection bij jouw karakter en huis past. En als je dan tóch aan het snuffelen en shoppen bent; de geurstokjes, een interieurparfum, geurkaars of ander item uit de Private Collection is natuurlijk ook een geweldig goed cadeau voor de feestdagen. Onze tip: begin daar nu alvast mee, want shoppen kan natuurlijk gewoon online, lekker vanuit huis. Het scheelt bovendien een hoop last-minute shoppen in december (ofwel: geen stress!). Extra feestelijk: bij besteding vanaf € 40 ontvang je mini-geurstokjes uit de Floral-collectie cadeau! Een parfum met de romantische geur van rozen, frisse elementen en traditionele groene thee. Binnenblijven was nog nooit zo lekker. De actie loopt tot 15 november 2020.

nog meer: Samenwerking