WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De ideale raambekleding voor de badkamer

Badkamers worden steeds meer wellness ruimtes die niet alleen functioneel zijn, maar ook sfeervol. De juiste raambekleding is hierbij heel bepalend. Maar waar moet je op letten in een vochtige ruimte en wat is er allemaal mogelijk? (in samenwerking met Jasno)

Spetteren niet erg!

Shutters blijven aan populariteit winnen in onze huizen en dat is niet zo gek, deze binnenluiken passen bij iedere woonstijl en -sfeer en in elke ruimte, zelfs in de badkamer. De Aqualine shutters van Jasno zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en daardoor spatwaterproof, ideaal voor een raam boven het bad of naast de inloopdouche van je eigen wellness ruimte. Kies uit verschillende lakkleuren en tover jouw badkamer om in een ontspannen home spa. En door de shutterpanelen weg te klappen kun je spelen met licht én privacy en verander je ieder moment van de dag de sfeer.

Passen en meten

De Aqualine shutters zijn ook geschikt voor schuine raamvormen. Het mooie is dat shutters het uiterlijk van het raam extra benadrukken en de unieke vorm hiermee een eyecatcher blijft. Aqualine shutters zijn er in verschillende lamelbreedtes, hiermee kun je kiezen voor smal en sierlijk of juist voor breed en stoer. En heb je een draaikiepraam? Door shutters op het bewegende deel te monteren, kan het raam gewoon kiepen en draaien. Zelfs de klink kan worden verlengd, waardoor de shutter precies op het raam past en samen met het kantelkiepraam draait. Het is ook mogelijk om shutters vóór het draaikiepraam te plaatsen. Voordeel: het draaikiepraam kan openkiepen terwijl de shutterpanelen op hun plaats blijven.

Geheim ingrediënt

In de badkamer wil je relaxen in een ontspannen omgeving. Door te spelen met zonlicht bepaal je niet alleen de sfeer, maar zorg je ook voor geborgenheid en privacy. Inkijk van buiten wordt verminderd zonder dat je daarbij hoeft in te leveren op daglicht. De lichtinval bepaal je zelf met de verticale bedieningslat aan de voorkant van de lamellen of met silent view. Bij silent view kun je de lamellen met de hand bedienen. Het meest opvallende kenmerk van de shutters valt nog het minste op: de verzonken scharnieren. Deze zitten verborgen in de zijstijl van de shutterpanelen en zorgen niet alleen voor een strakke look, maar ook voor een ijzersterke constructie.

Voor elk wat wils

Of je nu op zoek bent naar shutters voor de badkamer, woonkamer, slaapkamer het kantoor of de keuken, jouw Jasno raamdecoratie wordt altijd op maat gemaakt en is helemaal naar wens samen te stellen. Meer weten? Vraag de brochure aan of bekijk de collectie bij een dealer in jouw buurt.

Bron: in samenwerking met Jasno

nog meer: Samenwerking