WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Elke dag vakantie… in je eigen achtertuin

Voelde jij ‘m ook? Dat eerste zonnetje op je kruin? De lente(zon) is in aantocht en dat mag gevierd worden! Geen fijnere plek om dat te doen dan in je eigen achtertuin. Met deze tips creëer je in een mum van tijd dat fijne vakantiegevoel, maar dan gewoon thuis. (in samenwerking met Hartman)

tuinset vakantiegevoel achtertuin Hartman

Nooit meer naar binnen

Wanneer de zon zich daadwerkelijk laat zien, willen we eigenlijk niet meer naar binnen. De combinatie van je gezicht in de zon, de voetjes omhoog en een drankje binnen handbereik staan dan garant voor het ultieme genieten. Daarvoor hoef je niet altijd het terras op. Als je eigen terras ook uitnodigt voor lange, zwoele zomeravonden is het daar ook prima vertoeven. En dat begint met de perfecte tuinstoelen, waarop je zó comfortabel zit dat je er met gemak avond-na-avond kunt relaxen. Wist je dat deze tuinset ook niet meer naar binnen hoeft en het hele jaar door buiten kan blijven staan? 

Tropische tuin

Ook buiten eten zorgt voor een vakantiegevoel. Maak van jouw tuin een ideale barbecue-hangout door lantaarns op te hangen en het tuinpad te omringen met weelderige groene varens of kleurige bloemen. Is jouw buitenverblijf omgetoverd tot een botanische loungeplek? Laat familie of gasten plaatsnemen aan een grote tuintafel, zoals dit teakhouten exemplaar van Hartman. De robuuste x-poot zorgt voor extra stevigheid en het ronde design verhoogt de gezelligheidsgraad in jouw unieke buitenoase.

Muziekje

Met zo’n heerlijke vakantie-vibe is het een feestje om gewoon thuis te zijn. Een lekker (zomers) muziekje verhoogt die sfeer en nodigt zelfs uit voor een echt feestje. Door boxjes te plaatsen aan de buitenmuur of een hek kan het allemaal. Een bluetooth speakerset en een smartphone lossen het probleem van verlengsnoeren en draden op. Denk natuurlijk wel aan de buren of nodig ze uit om een avondje te komen borrelen op die heerlijke stoelen aan die ronde tafel.

Weer verliefd

De Delphine tuinstoelen van Hartman zijn niet alleen echte eyecatchers, ze zitten ook nog eens superlekker! Samen met de Provence tuintafel waren ze al te zien in de eerste aflevering van het tiende seizoen van Weer Verliefd Op Je Huis. Je kunt ze ook kopen in de vtwonen shop. Laat die lente maar komen!

Bron: in samenwerking met Hartman

nog meer: Samenwerking