WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Buitenmens? Zo geniet je binnen nog meer van buiten (en creëer je meer m2)

Het geluid van de vogels in het voorjaar en de frisse buitenlucht op een mooie lentedag. Ja, de natuur doet een mens goed! Zeker als je écht een buitenmens bent. Dan leef je het liefst 365 dagen per jaar buiten. Met een veranda geniet je ieder seizoen van de natuur en met een tuinkamer zit je altijd droog en uit de wind. Wij laten je zien hoe je binnenshuis nog meer kunt genieten van het buitenleven.

In samenwerking met Verasol

Open cultuur

Het hele jaar buiten genieten én meer ruimte creëren? Met een tuinkamer kies je voor een veranda met voor- en zijwanden. In het voorjaar mogen de deuren open en in het najaar geniet je wél van het uitzicht, maar heb je geen last van regen en wind. Ideaal! Ook creëer je eenvoudig meer vierkante meters, waardoor er meer leefruimte ontstaat. Extra fijn als verhuizen geen optie is, maar je wel groter wilt wonen. Een tuinkamer wordt op maat gemaakt, waarbij het altijd aansluit bij jouw woonwensen. Liefhebber van modern design? Ga dan net als Fietje in aflevering 2 van Weer verliefd op je huis voor de Verasol Cube. Een échte eyecatcher en met het kristalheldere glasdak creëer je een fijne lichte ruimte.

Groen geluk

Planten fleuren een interieur eenvoudig op én zorgen voor betere luchtvochtigheid in huis. What’s not to like? Tel daarbij op dat de kleur groen ook nog eens hartstikke rustgevend werkt. Is er veel loze ruimte of wil je graag beschut zitten voor een groot raam? Go big! Een groot exemplaar zoals de Monstera vult de ruimte met gemak op. Check wel altijd of een plant geschikt is voor het wisselende klimaat van een tuinkamer. En houd er rekening mee dat er condensvorming kan ontstaan, doordat planten voor een hogere luchtvochtigheid zorgen.

Op gevoel

Hoe je nog meer het gevoel van buiten naar binnen brengt? Haal natuurlijke materialen in huis, zoals hout, leer en rotan. Niet alleen duurzaam, maar ze matchen ook goed met elkaar. Zo blijft de rust bewaard en de plek tegelijkertijd stijlvol aangekleed. Fan van zithoekjes? Creëer een fijne plek bij het raam om lekker naar buiten te kijken en te genieten van de zon.

Dat zit wel goed

De meubels die vroeger alleen in de tuin te vinden waren, krijgen steeds vaker een plek in ons interieur. En dat is logisch, want een rotan bijzettafel of een luie hangstoel maken je stekkie extra knus. Komen er vaak vrienden over de vloer? Dan mag een lange eettafel natuurlijk niet ontbreken. En met een goede BBQ onder de veranda, genieten jullie ook op een regenachtige dag gewoon van goed eten, gezelligheid én het buitenleven.

Laat je inspireren

Ben je benieuwd welke mogelijkheden aansluiten bij jouw woonwens? De adviseurs van Verasol staan klaar om je te inspireren en denken graag met je mee over de mogelijkheden. Maak nu een afspraak via de Verasol website of vraag het gratis magazine aan.

nog meer: Samenwerking