Breid je kunstcollectie uit met deze artistieke tv

beeld vtwonen Beeld

Koken met een schuin oog op de tv of een spannende serie kijken vanuit bed. Een tweede tv is perfect voor ruimtes als de keuken en de slaapkamer. Zo’n tweede exemplaar is fijn, maar het grote zwarte vlak vaak een stoorzender. Tenzij… die tv vermomd is als kunstwerk en naadloos opgaat in het interieur.

Lees verder onder de advertentie

In samenwerking met Samsung

Bedrieglijk echt

Wie heeft die waanzinnige natuurfoto gemaakt? Huh, hangt daar nou een echt Moulin Rouge-affiche van Franse kunstenaar Henri de Toulouse-Lautrec? O wacht, het is de tv! Wie de Samsung The Frame 32 inch in huis haalt, moet zich voorbereiden op verbaasde blikken. Want deze tv – de kleinste van alle Samsung The Frame-toestellen – lijkt bedrieglijk veel op een echt kunstwerk. Zeker als ie is geïntegreerd in een compositie van verschillende lijsten aan de muur, is het net of er een schilderij hangt.

Op een voetstuk

Minstens zo mooi is het om de Samsung The Frame 32 inch verticaal op een voet te plaatsen – net als een gekantelde fotolijst. Wedden dat veel mensen op het verkeerde been worden gezet? Met meer dan 1.200 kunstwerken in de Samsung kunstgalerie – ja, óók in staand formaat – kunnen we onze keuze gemakkelijk afstemmen op de kleur van het interieur of een speciale gelegenheid. De 32 inch variant (met Qled beeldkwaliteit) is in 7 kleuren beschikbaar; zo wordt het helemaal een koud kunstje om de tv naadloos in het interieur te verwerken.

Kunst zappen

Met bijpassende accessoires zoals een lamp, vaas en fotolijsten blend de tv helemaal mooi in het interieur. En door het formaat is hij ideaal als tweede tv voor op de slaapkamer of in de keuken. In aflevering 12 van ‘Weer verliefd op je huis’ plaatste stylist Marianne Luning de Samsung The Frame 32 inch op een sidetable annex bedtafel. Een subliem idee. Schuif het meubel over het bed voor een filmavond en plaats ‘m daarna weer terug. De tv transformeert vervolgens op magische wijze in De Waterlelies van Monet of Van Goghs Zonnebloemen.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Tv kijken tot kunst verheffen?

Maak je woonkamer nog mooier met een tv en kunstwerk inéén. Je vindt altijd het perfecte kunstwerk dat bij je stemming past, voor iedere gelegenheid. Ontdek het snel op samsung.com.

Bron: In samenwerking met Samsung

Lees verder onder de advertentie