Alle ogen gericht op je tv én meubel

beeld vtwonen Beeld

De grootste aandachttrekker van het interieur is de tv én het meubilair waar hij opstaat. Letterlijk, want alle ogen zijn erop gericht wanneer de tv aan gaat. Logisch dus dat je een mooi meubelstuk wilt kiezen, dat niet alleen past bij de tv maar ook bij de rest van het interieur. Maak er een pronkstuk van met één van de volgende ideeën. (in samenwerking met Samsung)

Lees verder onder de advertentie


Tijdloos design

Tv’s worden, net als smartphones, steeds geavanceerder. De kans is dus aanwezig dat je in de niet zo verre toekomst voor een nieuwer exemplaar zult gaan. Om daar iedere keer een passend meubel bij aan te schaffen wordt al snel een duur geintje. Kies dus voor een kast met een tijdloos design, zoals een rechthoekig houten exemplaar. Geef ‘m indien nodig een nieuwe lik verf en hij gaat weer een tijdje mee.

Hang ‘m op

Gebruik geen tv meubel, maar hang je flatscreen tv op als een schilderij. The Frame van Samsung is daar het perfecte exemplaar voor. Deze tv biedt niet alleen superieur beeldkwaliteit maar hangt ook prachtig aan de muur wanneer hij uitstaat. In de uitstand verandert het beeldscherm namelijk in een heus schilderij met een foto of kunstwerk naar keuze! Houd je niet van een zwarte lijst aan de muur? Voor The Frame kies je jouw favoriete kleur met behulp van vier verwisselbare lijsten. Als je de kamer uitgaat, wordt er geen onnodige energie verbruikt. Door de bewegingssensor schakelt de TV uit als er niemand in de buurt is.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie


Minimalistisch mooi

Houd het strak en simpel door een houten zitbankje of een kleine salontafel met een slank pootje als tv-stand te gebruiken. Het mooie aan een minimalistisch design is dat de tv er bovenop als vanzelfsprekend ook slanker oogt en een minder groot deel van de kamer inneemt. Het nadeel is dat eventuele kabels en snoeren lastiger weg te werken zijn. Met The Frame heb je daar geen last van, want één, bijna onzichtbare glasvezelkabel verbindt alle apparaten met de tv.

Hergebruik een kastje

Misschien nog wel een mooier idee is om te kiezen voor een kastje dat je al in gebruik hebt. Zoals een laag salon- of gangkastje. In dat geval weet je al dat het meubelstuk past bij de rest van het interieur en maakt de tv er meer onderdeel van uit. Let er wel op dat het kastje de juiste kijkhoogte heeft. Laat de tv erop ‘verdwijnen’ door er andere mooie accessoires bij te zetten, zoals een setje foto’s, een mooie plant of een stapeltje van je lievelingsboeken.

The Frame

De Art Store bevat meer dan 1000 kunstwerken en via de Samsung Collectie die al op The Frame staat ontvang je exclusieve toegang tot 100 opmerkelijke kunstwerken uit 10 categorieën van 37 beroemde artiesten wereldwijd. Kunst van museumkwaliteit in jouw woonkamer dus. Personaliseren kan ook: je voegt je eigen afbeeldingen makkelijk toe via de SmartThings app. Is het tijd voor een TV-avond? Geniet van scherpe en gedetailleerde beelden met de 4K Ultra-HD technologie van The Frame van Samsung.

Lees verder onder de advertentie

Bron: in samenwerking met Samsung

Lees verder onder de advertentie