WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

7 tips om van je standaard wc een luxe wc te maken

Het toilet krijgt bij de inrichting van een huis vaak de minste aandacht en wordt daardoor gauw een ‘standaard’ ruimte. Zonde! Want met een paar luxe toevoegingen (die helemaal niet veel geld hoeven te kosten) geef je de kleinste kamer een grootse uitstraling. (in samenwerking met Geberit)

Geberit duofresh toilet

1 Durf voor kleur te gaan

Een toilet hoeft niet per definitie klinisch wit te zijn. Laat minstens één wand in het oog springen met een bijzonder schilderij, een luxe behang met een opvallende print of een geverfde muur in een stijlvolle kleur.

2 Sfeervolle verlichting

Zorg dat de verlichting in het toilet niet te fel is en steek in de avond kaarsen aan. Omdat het wel een onbewaakte ruimte is, is het slim om hiervoor flakkerende LED-varianten te kiezen. Niemand die het ziet, mits de kaarsenhouders de aandacht opeisen.

3 Een frisse geur

Laten we eerlijk zijn, niemand ruikt naar roosjes. Daarom is het fijn als je een toiletruimte altijd met een frisse geur kunt betreden én achterlaten. Daar heeft Geberit de DuoFresh voor bedacht: een stankvrij toiletsysteem. De DuoFresh module neutraliseert vieze geurtjes op het toilet en blaast het weer fris de ruimte in. Deze past op vrijwel alle Geberit Sigma inbouwreservoirs en is daardoor ook zonder verbouwing te installeren. Met verschillende bedieningsplaten past ‘ie altijd perfect bij de ruimte.

Geberit DuoFresh doorspoelknop

4 Lekker warm

Met zo’n fris systeem hoeft er ook geen raam meer open in het toilet. Fijn als het fris is buiten. Als je ervoor kiest om de vloerverwarming door te leggen in deze kleine ruimte is het er zelfs lekker warm. Met een warmwaterkraan kun je zelfs je handen wassen met lauwwarm water. Over luxe gesproken…

5 Handen wassen plús

Zoveel luxe vraagt ook om een mooie zeeppomp met een lekkere handzeep. Mooi dat in vele wooncollecties tegenwoordig prachtige exemplaren zijn opgenomen. Je toiletbezoeker waant zich al bijna in Harrod’s!

6 Persoonlijke toiletbeleving

Kies een extra mooie handdoek in een exclusieve uitvoering om handen mee af te drogen. Een nog luxer gevoel geeft een stapel gastendoekjes. Voor de gebruikte exemplaren zet je een mooie, afgesloten mand neer.

7 De juiste accessoires

Stijl je toilet af alsof het de woonkamer zou zijn. Plaats er geen net-niet-objecten, maar echte pronkstukken die het waard zijn om gezien te worden. Je zou er zelfs een leuke plant neer kunnen zetten. Zorg alleen dat je die niet vergeet tijdens je rondje watergeven!

Thuis ook zo’n heerlijk fris toilet? Met de Geberit DuoFresh module hoef je nooit meer na te denken over vervelende geuren in deze ruimte.


Bron: in samenwerking met Geberit


nog meer: Samenwerking