WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

5x meubels en accessoires om te aaien

Strakke lijnen en harde materialen move over, meubels en accessoires mogen weer zacht, aaibaar en rond zijn. In huis omringen we ons in het najaar en de winter graag met zachte stoffen en materialen. Laat je inspireren door vijf meubels en accessoires met een hoge aaibaarheidsfactor! (in samenwerking met Dutchbone)

Fauteuil in glanzend fluweel

Klassieke hotellobby’s geïnspireerd op de roaring twenties zijn een inspiratiebron voor het Nederlandse merk Dutchbone. Deze hotels a la de film The Grand Budapest Hotel zijn gevuld met art deco elementen, rijke kleuren en aaibare stoffen. Met Fauteuil Flair haal je, door z’n iconische vorm, zachte fluwelen stof en franjes, de jaren 20 in huis. Een hedendaags zitmeubel om heerlijk in te loungen!

Zijdezacht behang

Bij aaibare woonitems denk je al snel aan textiel, maar heb je wel eens gehoord van behang met flockprint? Flockprint is een techniek waarbij velours of gekleurde viscose (flock) op het behang wordt aangebracht. Door het reliëf lijkt het dessin op het behang te liggen, waardoor de muur meer diepte krijgt. Dit behang met een luxueuze uitstraling zorgt voor een flinke dosis warmte en moet je gewoon even aanraken!

Een bank om je in te nestelen

Een good old Chesterfield bank was de inspiratiebron voor bank Chester van Dutchbone. Het origineel dateert uit de 18e eeuw en is nog steeds ongekend populair. Bij de nieuwe versie is het doorleefde leer verruild voor katoen met een vintage look en zacht fluweel in verschillende kleuren. De vorm is hetzelfde gebleven, alleen is bank Chester wat kleiner dan z’n bekende voorganger. Daardoor past de bank in ieder interieur, hoe groot of klein je ook woont.

Schapenvacht: winterse musthave

Schapenvachtjes zijn niet meer weg te denken uit ons interieur, zeker niet in de koudere maanden van het jaar. Een vacht is een echte mooimaker op de bank, hangend over een stoel of op de grond. Ze zijn er in vele soorten en maten, gemaakt van natuurlijk en synthetisch materiaal, gekleurd of naturel en met een lange of korte vacht.

Een kussen om te knuffelen

Kleren maken de man en een bank kan niet zonder kussens. Zonder is het maar een kale bedoening! Welke kleur kussens je kiest is afhankelijk van de kleur van je bank en de rest van je interieur. Het is mooi om kussens te kiezen, die voor contrast zorgen. Of kies voor ton-sur-ton tinten die dicht bij de kleur van je bank liggen voor een rustige eenheid. In de winter houden we van kussens met een gebreid jasje, van dik vilt of met een stof die grof geweven is. Lekker warm en je kunt er heerlijk diep in wegzakken!

Bron: in samenwerking met Dutchbone

nog meer: Samenwerking