WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

5 stylingtips: zo integreer je de tv in huis

Een tv die helemaal opgaat in het interieur. Die een elegante omlijsting van de ruimte vormt, samen met de kast of kastenwand eromheen. Een tv die geen grote, zwarte stoorzender is in huis: het kan echt! We geven 5 stylingtips om de tv op een subtiele manier in huis te integreren.

In samenwerking met Woninginrichting-Aanhuis.nl

vtwonen wooninrichting aanhuis tv meubel zwevend

1. Ton sur ton

Een muur in RAL 9010 met daarvoor een grote, zwarte tv: iedereen kan raden welk onderdeel hier het meest in het oog springt. Hangt de tv aan de wand? Zorg dan dat de muur erachter een mooie omlijsting van de tv vormt. Daarbij geldt: minder contrast in kleur, zorgt voor meer balans. Wie de muur een kleur geeft, zal zien: de tv gaat metéén meer op in de ruimte. Staat de tv op een kast of in een tv-meubel? Ook hierbij geldt dezelfde truc qua kleuren.

2. Showkast

De tv achter een deurtje stoppen is natuurlijk een eenvoudige manier om ‘m netjes uit het zicht te houden. Ook een optie: zet hem juist in een open kast. Maak er een showkast van die je verder inricht met mooie boeken, planten, souvenirs en andere in het oog springende items.

tv in huis subtiel in tv meubel
tv in huis tv op tv kast

3. Op maat gemaakt

Zeker weten dat de tv-oplossing waar je voor gaat helemaal past in het interieur? Ga dan voor een op maat gemaakt exemplaar. Dat klinkt misschien als een ver-van-je-bed-show, maar ligt meer binnen bereik dan je zou verwachten. Woninginrichting-Aanhuis.nl komt met de collectie Gaaf!: een mix & match collectie vol zwevende onderdelen, die je samenstelt tot het ideale tv-meubel. Handig, want zo past het meubel altijd precies in je interieur. Een donkere binnenkant en lichtgekleurde buitenkant? Kan. Een mix van drie verschillende materialen? Kan. Welk ontwerp je ook in je hoofd hebt: de kast wordt precies gemaakt zoals jij hem wilt hebben. Oh, en de montage doen ze ook meteen.

4. Creëer een kunstmuur

Nee, zo mooi als een kunstwerk is dat zwarte bakbeest wellicht niet (tenzij je een fancy exemplaar in hebt). Maar: de vorm van een tv leent zich wél om als basis te gebruiken voor een kunstmuur. Hang de tv op aan de muur en hang al je favoriete schilderijen of posters eromheen. Hallo art wall!

5. Originele plek

De tv recht tegenover de bank plaatsen is een prima optie, maar denk ook eens aan andere ruimtes in huis. Een hoek in de woonkamer inrichten met een comfortabele stoel vol kussens en een bijzettafel kan de ideale plek zijn om mooie films te kijken. Of wat dacht je van de tv ophangen in de woonkeuken? Ook daarvoor biedt Woninginrichting-Aanhuis.nl de meest toffe kast-op-maat-oplossingen.

Ook een kast op maat?

De complete nieuwe collectie Gaaf! ontdek je op Woninginrichting-Aanhuis.nl. Een idee in je hoofd? De experts van Aanhuis maken eerst een 3D tekening van het ontwerp. Handig: zo wordt meteen visueel gemaakt hoe het ontwerp er in de ruimte uit gaat zien. Liever de mogelijkheden meteen in het echt bekijken? Een overzicht van alle winkels ontdek je hier.

nog meer: Samenwerking