WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

4x een zwarte trap in ieder interieur

We staan er eigenlijk nooit zo bij stil, maar de trap is één van de meest gebruikte voorwerpen in huis. Ga maar eens na: hoe vaak per dag dender jij de trap op en af? Het uitzoeken van een mooie trap is dan ook een must. Wij lieten ons oog vallen op de zwarte variant en geven jou tips over hoe een zwarte trap ook in jouw interieur past. (in samenwerking met Upstairs)Zwarte trap

Solid Black

Een mooi zwart exemplaar is de Solid Black editie van Upstairs Traprenovatie. De trapbekleding is -door de toevoeging van schitterende deeltjes- bijna-zwart en krijgt daardoor een speels effect. Je maakt van de trap een echte eyecatcher door LED-verlichting onder de treden toe te voegen. Nog niet eerder ben jij met zoveel sjeu de traptreden afgedaald.

zwarte trap

Zwart-wit wonen

Een alledaags voorwerp veranderen in een blikvanger is mogelijk wanneer je durft te kiezen voor een uitzonderlijke combinatie. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte trap in een licht interieur. Een gedurfde keuze, omdat zwart opvalt en soms een ondergewaardeerde kleur is in huis. Door een zwarte blikvanger in huis te combineren met lichtere (hout)tinten of zelfs wit-accenten, breng je het interieur verrassend in balans.

zwarte trap

Warm van binnen

Maak het knus in huis door zwarte accenten te combineren met warme tinten. Een zwarte trap krijgt een warme uitstraling wanneer deze wordt omringd door meubels en accessoires in een donkergrijze, amber, of roodbruine kleur. Deze combinatie geeft rust in huis. Daar worden wij warm van!

Industrieel karakter

Houd jij van een industrieel tintje? Een zwarte trap krijgt karakter in een industrieel interieur. Kies bijvoorbeeld voor een grijzige betonlook op de vloer, koperkleurige lampen boven een robuuste eettafel en een petrolblauwe bank in de zithoek. Maak de zithoek af met een hoogpolig lichtkleurig tapijt en kies voor rotan zitstoelen!

Wooninspiratie op tv

Ben je op zoek naar meer trap-tips? Lucky you, want er is een nieuw seizoen van ‘Weer verliefd op je huis’ van start gegaan. Vanaf 19 februari kijk je iedere zondag om 19:30 uur mee met onze stylisten Fietje, Marianne, Wendy en Frans op SBS6 voor nog meer stijl-ideeën en wooninspiratie.

Wil je weten welke stijl trap bij jou past? Doe dan onze test

Bron: in samenwerking met Upstairs Traprenovatie

nog meer: Samenwerking