WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

4 redenen waarom jij deze kraan wilt hebben

Een kraan kies je op basis van de prijs en/of het design dat jij het mooist vindt, toch? Iedere kraan doet immers hetzelfde: water leveren. Maar dat laatste klopt anno 2017 niet meer. Deze kraan heeft namelijk vier voordelen die maken dat jij juist deze kraan in huis wilt hebben. (in samenwerking met GROHE)Grohe kraan

1. Je kunt kiezen: plat, licht bruisend of bruisend

Op warme dagen, of bijvoorbeeld na het sporten, is niets zo lekker als een glas koud water. En hoewel de kwaliteit van het Nederlandse kraanwater prima is, is het meestal niet echt lekker koud. Dan kun je natuurlijk zelf flessen water vullen en die in de koelkast leggen, maar daar moet je dan wel aan denken. Makkelijker is het om de GROHE Blue Home aan te schaffen. Die koelt het water alvast voor je. En heb je eens zin in een glaasje (licht) bruisend water? Ook dat regelt deze kraan voor je!

2. Hij ziet er mooi uit

Niet geheel onbelangrijk: de kraan is niet alleen praktisch maar staat ook goed in jouw keuken. Deze designkraan past bij iedere keuken, of je stijl nu basic of industrieel is.

3. Het is gezond

‘Drink minimaal twee liter water per dag’, luidt het advies van gezondheidsexperts. In de praktijk lukt dat alleen als lekker water binnen handbereik is. Gekoeld, al dan niet bruisend water uit de kraan, zoals de GROHE Blue Home dat levert, gaat je daarbij zeker helpen. En met een extra magnesiumfilter voeg je bovendien belangrijke mineralen toe aan je dieet; twee liter water uit deze kraan bevat net zoveel magnesium als vier appels.

4. Het is goed voor het milieu

In Nederland drinken we relatief weinig water uit flessen, omdat de kwaliteit van ons kraanwater nu eenmaal erg goed is. Maar water met bubbels kopen we wel in flessen. Wist je dat er 7 liter water nodig is om één liter mineraalwater te produceren? En dan hebben we het nog niet eens over de CO2-uitstoot en de beruchte plasticsoep in de oceanen. Met de GROHE Blue Home draag je het milieu in ieder geval een warm hart toe doordat je water hebt zonder verpakking. En bovendien zorgt het voor 61 procent minder CO2-uitstoot vergeleken met flessenwater.

Bron: in samenwerking met GROHE

nog meer: Samenwerking