3x staal in je interieur

beeld vtwonen Beeld

Een stalen trap? Een stalen deur? Ja hoor! Wij zijn fan van dit stoere materiaal, dat nóg robuuster en spannender wordt in combinatie met natuurlijke materialen als hout en leer. Van blikvanger tot detail: de toepassingen van staal in huis zijn eindeloos. Kijk maar! (in samenwerking met Upstairs traprenovatie)

Lees verder onder de advertentie


1. Een trap van blauwstaal

Misschien nog wel robuuster en stoerder dan ‘gewoon’ staal is blauwstaal. Door het toevoegen van speciale oliën aan het staal krijgt dit designproduct een unieke diepblauwe, bijna zwarte kleur. Met een trap van blauwstaal geef je net dat vleugje stoer aan je interieur en door zijn industriële, doorleefde look past hij bij elke woonstijl. En zoals ontwerper Bertram Beerbaum zei: “Zo’n designtrap van blauwstaal is een aankoop voor het leven.” Upstairs maakt trappen die volledig zijn gemaakt van blauwstaal, maar alleen blauwstalen ‘neuzen’ – de randen van de traptreden – in combinatie met leer kan ook. Is een stalen trap ook iets voor jou? Doe de quiz en ontdek welke trap bij jou past.

2. Stalen en suite deuren

Wil je een stoer statement in de woonkamer? Denk dan eens aan stalen en suite deuren. Deze mega-blikvangers scheiden de kamer, maar houden hem toch ruimtelijk en licht door het stalen frame en de grote ramen. Combineer deze industriële deuren met hout en groene planten voor een botanische look, met felle kleuraccenten voor een modern interieur of juist pasteltinten en zacht velours voor wie het wat romantischer wil. Wat je woonstijl ook is; de stalen deuren zorgen voor dat beetje extra pit.

3. De subtiele kant van staal

Voor wie niet meteen all the way wil met staal in huis: ook met stoere accessoires kom je een heel eind. Geef je interieur in een handomdraai een industrieel tintje met een robuuste gereedschapskist, een stalen kruk, fabriekslampen, een draadstalen mand, een wandrek… De keuze is reuze.

Lees verder onder de advertentie

Bron: in samenwerking met Upstairs traprenovatie

Lees verder onder de advertentie