WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

3x smart home oplossingen die je metéén in huis wilt halen

Languit op de bank liggen en met één druk op de knop de verlichting dimmen en de raambekleding sluiten. Of via Google Home het huis met één woord (‘romantisch’) in fijne sferen brengen. Dat klinkt toch heerlijk? Zeg maar hallo tegen een sfeervol en slim huis!

In samenwerking met Woninginrichting-Aanhuis.nl

vtwonen-woninginrichting-aanhuis-slimwonen-1

De basis: een goed wifinetwerk

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: het creëren van een smart home begint met de basis. Om alles in huis op afstand te kunnen bedienen, is goed internet onmisbaar. Want alleen met de beste wifi hebben we overal het benodigde bereik – en dan bedoelen we ook echt overal: van achter in de tuin tot helemaal boven op zolder. Zorg ervoor dat de wifi overal goed is en de basis voor je smart home is gelegd. Handig: Woninginrichting-Aanhuis.nl kan dit allemaal in één keer voor je regelen.

Dag draden & touwen!

Als we het hebben over slimme innovaties in design, dan staat elektrische raambediening toch wel met stip op nummer één. Stylist Liza Wassenaar koos in aflevering 10 van ‘Weer verliefd op je huis’ voor elektrisch bedienbare houten jaloezieën. Een smaakvolle keuze. Dankzij een smart home pakket van Slimmer Wonen zijn de jaloezieën op allerlei manieren te bedienen: vanaf een tablet, smartphone, afstandsbediening, slimme schakelaar en zelfs via spraak met Google Home. Dat heeft het gezin uit Utrecht toch maar mooi voor elkaar. Geen gedoe meer met trekkoorden, maar alles elektrisch bedienen. Heerlijk vanuit de luie stoel!

vtwonen-woninginrichting-aanhuis-slimwonen-2
vtwonen-beterbed-1

Slimme verlichting

Wie nog een stap verder wilt gaan met slimmer wonen neemt ook meteen de verlichting onder de loep. Helemaal handig is om, net als bij jaloezieën, gebruik te maken van vooraf ingestelde scenario’s en specifieke tijden. Zin in een romantisch avondje? Geef Google dan het commando ‘romantisch’ en hoppa: de verlichting dimt en de raamdecoratie gaat automatisch dicht. Het toppunt van luxe. En om het plaatje helemaal compleet te maken, wordt op hetzelfde moment je favoriete muziek afgespeeld via Sonos. Naast sfeer en privacy zorgen vooraf ingestelde tijden voor veiligheid. Als er niemand thuis is, springen de lampen alsnog aan op de gebruikelijke tijden. Zeker die koppeling met de raamdecoratie zorgt ervoor dat het nét lijkt of er iemand thuis is. Zo kunnen we met een gerust hart de deur achter ons dichttrekken.

Ook je wooncomfort vergroten met slimme innovaties

Zie jij jezelf al onderuitgezakt op de bank liggen, terwijl je met een druk op de knop een sfeervolle woonomgeving creëert? Maak een afspraak voor Slimmer Wonen bij Woninginrichting-Aanhuis óf lekker makkelijk bij jou thuis op Woninginrichting-Aanhuis.nl.

nog meer: Samenwerking