WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Onze 3 favoriete make-overs met kleur

Een van de spannendste momenten van een make-over in ‘Weer verliefd op je huis’ is als er kleur wordt toegevoegd aan het interieur. Stylisten Frans, Fietje, Marianne en Wendy verrassen ons iedere week weer met hun spetterende kleurkeuzes. Wij bekennen kleur en geven je onze favoriete make-overs van dit seizoen. Wat is jouw favoriet? (in samenwerking met Histor)

Dag grijs, hallo kleur – in Purmerend

Olaf en Monique uit Purmerend hielden zelf enorm van grijs. Maar daar kwam verandering in. Stylist Fietje koos voor blauw! Ze creëerde daarmee een romantische basis met een industriële touch. En wat past die koele blauwtint (Magneet S 3020-B30G van Histor) goed bij de bank, de gekleurde kussens en de lichte houttinten. Precies genoeg om ook dat industriële tintje te geven aan het geheel. Vind jij blauw iets te gedurfd voor de woonkamer? In de slaapkamer zorgt deze kleur voor de perfecte rustgevende ambiance.

Durven met groen – in Heiloo

Shanne en René houden van hun huis, maar door hun verschil in smaak lukte het niet om het interieur ‘af’ te krijgen. Stylist Marianne matchte hun verschillende woonstijlen door middel van de kleur groen. Het lichtgroen (Middelpunt S 2010-G30Y van Histor) op de muur leek er voor gemaakt. Zo werd de zithoek de eyecatcher van het interieur. Zeegroene tinten geven het interieur een fris gevoel en creëeren een rustige setting. Met planten in huis versterk je dit gevoel en haal je de natuur naar binnen.

Een natuurlijke beach-vibe – in Beverwijk

Een huis van en voor hun beiden was de wens van Sander en Maaike in Beverwijk. De truc voor stylist Fietje was om de industriële woonsmaak van hem te verweven met de landelijke woonstijl van haar. Het resultaat: een stoer strandhuis. De prachtige basiskleur op de muur werd, hoe toepasselijk ook, de Soft Sand kleur van Histor The Color Collection. Voor een speels effect kreeg diezelfde wand een lambrisering mét bies in de Histor Color Collection kleuren Truffle Grey en Deep Steel. De combinatie met houttinten maakt dat het de inrichting werd waar Sander en Maaike op hadden gehoopt.

Kies je kleur met Histor

Heb je de verfrollers al tevoorschijn gehaald maar twijfel je nog over de juiste kleur voor op de muur? Histor heeft daar iets op gevonden. Met de online Histor Kleurkiezer kun je een foto uploaden van je eigen interieur en alle 1250 (!) Histor kleuren er op los laten! Zo zie je direct hoe de kleur in jouw interieur staat.

Bron: in samenwerking met Histor

nog meer: Samenwerking