Opbergen

Opbergen Bloomingville

Kleding, schoenen, sieraden, speelgoed en woonaccessoires: we verzamelen wat af in ons leven. Maar al die spullen moeten ook weer een plek krijgen in huis. Voor alles wat niet in een kast terechtkomt, zijn er diverse manieren van opbergen. Bekijk alle opbergers in de vtwonen shop. 

Eerst opruimen

Voordat je kunt beginnen met opbergen, moet je misschien wel eerst opruimen. Je kunt jouw huis opruimen in tien stappen, maar bekijk ook zeker de tips voor speelgoed opbergen en meer keukenruimte creëeren

Verschillende opbergers

Als je weet welke spullen blijven, kun je de verschillende opbergmogelijkheden bekijken per onderdeel: boekensteunen voor boeken, manden voor losse spullen die je misschien wilt verplaatsen, opbergboxen voor kleine spullen en spullen die uit het zicht moeten, paraplubakken, schoenenrekken, sieradenopbergers en sleutelhouders. 

Merken opbergers

In de vtwonen shop vind je een breed aanbod van merken die opbergers verkopen zoals House Doctor, Qualy en Umbra. Maar ook vtwonen heeft een aantal bijzondere opbergers voor in huis, zoals het beroemde tijdschriftenrek wat nog altijd erg populair is. 

Maak het zelf! 

Je kunt ook zelf opbergers maken van bijvoorbeeld simpele krukjes of houten planken. Bekijk nog veel meer inspiratie voor leuke zelfmaakprojecten van vtwonen.